Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +12 °C
Daļēji apmācies
Svētdiena, 13. oktobris
Irma, Mirga

Sporta kluba biedrs

Kurš gan vēlu vakarā, stāvēdams uz ielas lietainā laikā bez lietussarga, nav vēlējies pēc iespējas ātrāk izsaukt taksometru vai vismaz piezvanīt un palūgt, lai mājinieki sagaida ar siltu tēju? Tad, lūk, tālrunis Xperia Active piedāvā šādu iespēju, turklāt vēl saskaita, cik reižu esat pārlēcis pāri peļķei, steidzoties nokļūt sausākā vietā. 

Mazs, ar maināmu aizmugurējo daļuKopš 2010. gada kompānija SonyEricsson  savā darbībā uzsvaru liek uz viedtālruņu ražošanu, bet modeļu līnijas nosaukumu Xperia pirmo reizi izmantoja 2011. gadā, lai šādi nodēvētu tālruni Xperia X1. Kopš šī modeļa izlaišanas  tikai viens šīs līnijas tālrunis – Xperia Pureness – nevar lepoties ar viedtālruņa nosaukumu. Līnijas nosaukums radies no angļu valodas vārda experience, kas bija viens no atslēgvārdiem X1 pārdošanas sauklī. 

Xperia Active ir viens no jaunākajiem šīs līnijas modeļiem un noteikti vairāk iederas izklaides tālruņu nekā dizaina vai biznesa sakaru rīku kategorijā, lai gan tam ir maināmi aizmugures paneļi un, protams, iekļautas arī elektroniskā pasta programmas. 

Telefons Xperia Active ir mazs (92 × 55 × 16,5 mm) un diezgan viegls (111g). Tā priekšpusē iestrādāts 3 collas liels skārienjutīgais ekrāns un apakšējā daļā trīs vadības pogas (Atpakaļ, Atgriešanās sākuma ekrānā un Iespējas). Kreisajā sānu malā pieejama tālruņa ieslēgšanas/izslēgšanas poga un ekrāna atbloķēšanas poga, bet labajā sānu  malā – skaļuma regulācijas poga (augšpusē) un kameras vadības pogas (apakšpusē). Tālruņa lejasdaļā novietotas USB (izmanto arī telefona akumulatora uzlādēšanai), kā arī austiņu pievienošanas ligzdas un neliels izvirzījums, lai tālruni būtu iespējams arī karināt kaklā. Aizmugurējais panelis ir melns (iespējams nomainīt pret baltu) un veidots no mīkstas, matētas plastmasas, lai samazinātu iespēju ierīcei izslīdēt no plaukstas. 

Sportisko aktivitāšu asistentsSonyEricsson Xperia Active, kā jau noprotams pēc nosaukuma, ir sportošanai speciāli pielāgots tālrunis. Tā sākuma ekrāna labajā stūrī novietots īpašo sporta rīku komplekts – kustību skaitītājs (rāda, cik daudz esat kustējies dienas vai nedēļas laikā), tiešā piekļuve interneta mājaslapai, kurā varat reģistrēt savas aktivitātes, un sportošanai domātās mūzikas saraksts (īpaši ērti ar komplektācijā iekļautajām austiņām, kam noņemamas ausu cilpas). Turklāt sākuma ekrānā ir pieejamas piecas ar pirksta pārslidināšanu pāršķiramas pilnībā personalizējamas lapas, lai visas nepieciešamās funkcijas būtu vienmēr pa rokai. Jāpiebilst, ka tālruņa komplektācijā ietilpst arī pie rokas stiprināma somiņa, kas pasargās ierīci no skrāpējumiem un ļaus labāk darboties kustību skaitītājam un pulsometram tieši sportošanas laikā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Obstlers mūsdienās

Turpinās ābolu laiks, un es turpinu pagājušajā nedēļā iesākto stāstu par vāciski runājošo zemju tradicionālo destilātu – ābolu obstleru.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko