Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +2 °C
Apmācies
Otrdiena, 19. marts
Jāzeps, Juzefa

TIEŠRAIDE: TechChill otrā diena

Portāls Diena.lv sadarbībā ar LMT Viedtelevīziju piedāvā piektdien, 22. februārī no plkst. 10.20 tiešraidē no VEF Kultūras pils sekot līdzi vienam no gada nozīmīgākajiem pasākumiem Baltijas jaunuzņēmumu ekosistēmā – konferences TechChill otrās dienas diskusijām par nākotnes tendencēm tehnoloģiju pasaulē. Konference ir angļu valodā.

Konference TechChill tiek organizēta jau astoto gadu, un šogad tās programmas fokusā būs tehnoloģiju cilvēciskā puse un inovācijas, pulcējot vairāk nekā 2000 jaunuzņēmumu pārstāvju, tehnoloģiju entuziastu, ekspertu, studentu un nozares pārstāvju no visas pasaules. 

Uz konferences galvenās jeb Superhero Stage kāps jaunuzņēmumu ekosistēmas pārstāvji un eksperti, lai diskutētu par tehnoloģiju laikmeta ietekmi ne tikai uz strauji augošo jaunuzņēmumu ekosistēmu, bet katru no mums individuāli un sabiedrību kopumā, kā arī jaunuzņēmumu radītos produktus, kas varētu risināt globāli ieilgušas problēmas, kuras iepriekš nav bijis iespējams uzveikt.

 

Savukārt uz LMT Founder Stage būs iespēja iepazīt reģiona daudzsološāko jaunuzņēmumu idejas Fifty Founders Battle prezentācijās, kā arī iegūt praktiskus padomus no uzņēmumu dibinātājiem un pārstāvjiem, kuri stāstīs par savu uzņēmējdarbības pieredzi un dalīsies ieteikumos par to, kā būvēt nākamo veiksmes stāstu. Tiešraidi skaties šeit!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vai internetā jāpublicē savu bērnu attēlus?

Bērni kā vecāku sociālo mediju kontu centrālās personas? Teju ikvienam no mums draugu vai paziņu lokā ir kāds, kurš aktīvi publicē savu bērnu fotoattēlus un video sociālajos tīklos, ar bērnu palīdzī...

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko