Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 24. oktobris
Renāte, Modrīte, Mudrīte

Vienkārša, bet kvalitatīva

Šodien visa informācija par to, ka pasaule mūsdienās kļuvusi tik maza, ka viss atrodas viena peles klikšķa attālumā un ka visa saziņa, gan privātā, gan darba, ir iespējama attālināti, vienīgi nepieciešams interneta pieslēgums, jau kļuvusi apnicīga. Taču, lai saglabātu jebkādu cilvēcisko kontaktu gan ar tiem, kuri strādā celtnēs ar skatu uz Temzu, gan biznesa partneriem Manhetenā, tīmekļkameras ir gandrīz vitāla nepieciešamība. Turklāt līdz ar šķirti pavadīto laiku un tehnoloģiju piedāvātajām iespējām aug arī patērētāju prasības un vairs nepietiek ar datorā jau iebūvētajām kamerām.

Jo garāks miets, jo labāks leņķisLogitech HD Pro c920, kas izstrādāta sadarbībā ar Skype un  izziņota šī gada 6. janvārī, ir stipri līdzīga (vismaz vizuāli) tās priekšgājējai HD Pro c910, bet tai ir vairākas priekšrocības. 

Ekskluzīva dizaina tīkotājiem c920 nešķitīs iekārojama, jo, kā norāda tās nosaukumā ietvertais saīsinājums Pro, tā ir domāta vairāk profesionāļiem, nevis interjera rotāšanai. Kamera ir samērā vienkārša taisnstūra formas, melna un līdz ar to arī neuzkrītoša, kad uzstādīta pie monitora augšmalas, tāpēc tā labi iederēsies biroja interjerā, kur lieki izskaistinājumi varētu šķist mulsinoši. Kameras malās ir iebūvēti mikrofoni. Šoreiz īpašs ieguvums, kas daudz būtiskāks par izteiktu mūsdienīgumu un pašreizējo modi pat apsteidzošu dizainu, ir kameras garais kāts – piestiprināšanas statīvs, kura dēļ c920 nav statiski piestiprināta un nekustināma, bet ļauj ierīci novietot visizdevīgākajā katrai situācijai nepieciešamajā leņķī. Iespējams iegādāties arī īpašu trijkāji, uz kura  kameru var novietot arī atstatus no datora, cik tālu vien ļauj vads. 

Parādi sevi labākā kvalitātēKameras lielākā priekšrocība, ko uzsver arī ražotāji, ir tāda, ka tā ļauj ierakstīt Full HD video ar 1080p izšķirtspēju. Ja jūs zināt, cik liela ir atšķirība starp bildēm, kas uzņemtas ar profesionālu vai vismaz pusprofesionālu fotokameru, spēsit arī atšķirt, ka ar šo kameru uzņemtie video ir krietni labāki par tiem, kuri uzņemti ar nu jau parastajām (arī labām) tīmekļkamerām, turklāt pat tad, ja neko daudz nesaprotat no cipariem, kas norādīti uz iepakojuma kastītes un reklāmās. Turklāt uzņemtos video ar vienu klikšķi iespējams ievietot gan Facebook, gan YouTube.  Laba iespēja ir arī autofokuss un 15 megapikseļu foto – varēsit tuviniekiem nosūtīt arī kustīgo bērneļu bildes. 

Savukārt izmantotās H.264 tehnoloģijas dēļ, par kuru plašāk var lasīt Logitech mājaslapā, faili aizņems daudz mazāk vietas datorā un būs viegli pārsūtāmi arī pa e-pastu. 

Dažās atsauksmēs gan var lasīt, ka mēdzot būt problēmas ar kameras instalēšanu Mac datoros, ko gan mums diemžēl neizdevās pārbaudīt, bet domājams, ka tas vairāk bijis izņēmums, nevis likumsakarība. 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Zirnis joko - 23.10.2024

To, ka pāroties var ar jebkāda izskata un krāsas īpatni, vislabāk izpratušas zeķes.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko