Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +8 °C
Skaidrs
Svētdiena, 13. oktobris
Irma, Mirga

Ziemas garajiem vakariem

Lai arī pavasaris vairs nav aiz kalniem, ziemas vakari, kad negribas neko citu, kā vien palīst zem siltas segas un relaksēties, skatoties kādu labu filmu, vēl ciemojas mūsu platuma grādos. Bet ko darīt tad, ja mājās esošo televizoru jau labu laiku nepieciešams nomainīt un iecienīto varoņu piedzīvojumi redzami tikai Blu-ray kvalitātē? Tātad pienācis Philips laiks, tādēļ lasītājus iepazīstinām ar šī zīmola tālrādi un Blu-ray atskaņotāju.

Ja reiz ko iegādājas, tad pērk labu izstrādājumu – tā uzskata daudzi, un tas ir pareizi, jo, iztērējot naudu par kvalitatīvu produktu ar jaunākajām tehnoloģijām, ilgi vairs nebūs jādomā par jauna produkta iegādi. Philips tālrāžu un Blu-ray atskaņotāju piedāvājums ir pietiekami plašs, lai katrs atrastu sev vispiemērotāko komplektu. NEXT apskata LED televizoru Philips 42PFL7606H/12 ar 3D atbalstu un Blu-ray atskaņotāju Philips BDP 9600.

Ienes mājā krāsasPhilips televizors, ko apskatām šajā numurā, noteikti iepatiksies tiem, kuri vēlas savā mājā kaut ko neredzētāku. Kad Philips pirmo reizi demonstrēja patentēto Ambilight tehnoloģiju, nenoliedzami, ka patīkamus iespaidus guva ikviens, kas to aplūkoja. Patiesībā šī tehnoloģija vairāk rada tīri vizuālu efektu, proti, no divām televizora malām uz tuvējās sienas vai mēbelēm parādās ekrānā redzamajam attēlam pielāgoti gaismas efekti, kas vizuāli palielina ekrānu, tādējādi radot iespaidu, ka tas ir lielāks nekā tālrāža korpuss. Šāds vizuālais efekts ir ļoti interesants un kopā ar Philips 42PFL7606H/12 izsmalcināto dizainu šo televizoru pārvērš par pievilcīgu interjera sastāvdaļu, taču noteikti atradīsies arī tādi cilvēki, kas teiks – es noteikti pārmaksāju par televizoru, ja tam ir šādi izskaistinājumi. Te nu jāteic, ka Philips tālrāža cena, salīdzinot ar tā iespējām, ir ļoti demokrātiska, jo veikalu plauktos nemaz nav tik daudz 42 collu televizoru ar 3D atbalstu, kuru cena būtu zem 800 latiem.

Šis tālrādis ir viens no plānākajiem Philips modeļiem, tādēļ nav īsti saprotams, kāpēc ražotājs izvēlējies to padarīt biezāku. Kā tā? SAT pieslēgvietu konstruktori nez kādēļ nolēmuši ievietot televizora aizmugurē, tādējādi, pieslēdzot tai vadu, televizoru vairs blīvi pie sienas pielikt neizdosies. Krietni labāk būtu, ja šī pieslēgvieta atrastos korpusa sānos, kā tas ir citiem modeļiem.

Televizora pārinieku – Blu-ray atskaņotaju  Philips BDP 9600 – ražotājs veiksmīgi pieskaņojis tālrāža dizainam – tā korpusa priekšējo daļu ieskauj caurspīdīga līnija, kas izgaismojas, ierīcei strādājot. Turklāt atskaņotājam ir aptuveni 3 mm biezs alumīnija korpuss, kura viens no uzdevumiem ir aizsargāt ierīci no cita veida tehnikas radītas vibrācijas un traucējumiem. Tieši šī iemesla dēļ Philips BDP 9600 ir krietni smagāks par savas klases pārstāvjiem, taču ierīci nav domāts katru dienu pārvietot, tādēļ to par trūkumu noteikti nevar uzskatīt.

Sadraudzējas ar jaunumiemDomājams, ka nevienam vairs neradīsies šaubas par Philips 42PFL7606H/12 visai interesanto vizuālo izskatu, taču pievilcība nebūt nav noteicošā, kādēļ tiek pirktas ierīces, tāpēc pienācis laiks paskatīties, kādas tehnoloģijas ražotājs izmantojis, lai nodrošinātu labu attēla kvalitāti un pienācīgas iespējas savam tālrādim.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Obstlers mūsdienās

Turpinās ābolu laiks, un es turpinu pagājušajā nedēļā iesākto stāstu par vāciski runājošo zemju tradicionālo destilātu – ābolu obstleru.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko