Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +6 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 21. oktobris
Severīns, Urzula

Pieeja konkursa Kas notiek? anketai un svarīgākais par konkursa norisi

Jau rīt grupas Musiqq dalībnieki pārbaudīs visas Latvijas 9. klašu skolēnu zināšanas par aktuālo Latvijā un pasaulē laikraksta Diena konkursā Kas notiek?, kas konkursa 15. gada dienā pirmo reizi notiks Lattelecom interneta televīzijas tiešraidē!

Atgādinām par konkursa norises gaitu:

  • Konkursa Kas notiek? tiešraide notiks piektdien, 24. oktobrī, no plkst.9.00 līdz 10.00 Lattelecom interneta televīzijā Lattelecom.tv. Tiešraide pieejama bez maksas vai reģistrēšanās jebkuram interesentam.
  • Katram jautājumam atvēlēta aptuveni 1.5 minūte.
  • Atbildes uz konkursa jautājumiem skolēni raksta drukātajās anketās, kuras attiecīgajam skolēnu skaitam ir jau iepriekš izdrukātas un izdalītas skolēniem.
  • Pēc konkursa beigām skolas atbildīgā persona (apliecinājuma lapu var aizpildīt skolas direktors vai  kāds no direktora vietniekiem) apkopo aizpildītās anketas, kā arī katrai klasei atsevišķi aizpilda skolas apliecinājuma lapu par konkursa korektu norisi.
  • Konkursa anketas un apliecinājuma lapu konkursa dienā nosūta uz adresi: SIA Dienas mediji, Mūkusalas ielā 15, Rīgā, LV-1004, svarīgi – pasta zīmogs – 24.oktobris.

Visi dalībnieki, kuri kādu tehnisku iemeslu dēļ nav saņēmuši informatīvo e-pastu, konkursa anketu un apliecinājuma lapu var ielādēt arī ŠEIT https://portal.emakonis.lv/Shares/Home.aspx?ShareID=0cdcf2d8-acdd-4565-9628-2b167e191d86 !

Arī visas tās skolas, kas iepriekš nav pieteikušies, var lejupielādēt anketas, kā arī konkursa dienā sūtīt klašu atbildes uz norādīto pasta adresi – visi noteikumi tie paši.

Lejupielādēt anketas aicinām arī tās skolas, kas savu skolēnu zināšanas vēlas pārbaudīt individuāli, nepiedaloties konkursā, kā arī tās skolas, kas konkursā izlēma piedalīties pēdējo dienu laikā – vērtēsim visus saņemtos rezultātus.

Konkursa norises tiešraide būs skatāma šeit: www.lattelecom.tv/KasNotiek

(šī adrese būs atvērta jau 10 minūtes pirms konkursa sākuma)

Jautājumu gadījumā konkursa dienā zvanīt uz šādiem tālruņiem: 67063361, 67000624 vai 22192415.

Atgādinām, ka 24. oktobrī ir būtiski nenoslogot interneta kanālu visā skolā ar apjomīgiem augšup- vai lejupielādes materiāliem uz citām skolas ierīcēm – tas var ietekmēt konkursa pārraides tehnisko kvalitāti. Lūgums atkārtoti iepazīties ar tehniskajām prasībām ŠEIT!

E-pasts: [email protected]

Tālrunis: 67063361

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Jaunumi

Vairāk Jaunumi