Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +10 °C
Daļēji apmācies
Pirmdiena, 14. oktobris
Minna, Vilhelmīne

Neretā smagā autoavārijā cieš bērni, kuri paši stūrējuši auto

Neretas novadā ceturtdien ap plkst. 18.30 noticis smags ceļu satiksmes nelaimes gadījums, kurā cietuši četri brāļi. Viens no viņiem ļoti smagā stāvoklī ievietots Jēkabpils slimnīcā. Automašīnu stūrēja paši bērni, ziņo staburags.lv.

Aizkraukles policijas iecirknī Staburags uzzināja, ka nelaimes gadījums notika uz ceļa Jēkabpils - Lietuvas robeža. 14, 12, divus un pusgadu veci bērni brauca automašīnā Audi 80. Pie stūres bija viens no vecākajiem zēniem. Viņš nespēja novaldīt braucamo, automašīna ieripoja grāvī un apgāzās uz jumta. 12 gadu vecais zēns, kurš ir iespējamais automašīnas vadītājs, ar ļoti smagām traumām ievietots Jēkabpils slimnīcā. Pārējie guvuši dažāda smaguma sasitumus, taču pēc palīdzības sniegšanas palaisti mājās.

Automašīna, kura jau kādu laiku bija norakstīta un tai piestiprinātas dažādas neatbilstošas valsts numura zīmes, vairs nav remontējama, un tā piederējusi zēnu mātei.

Atliek vien minēt, ar ko nodarbojās zēnu māte, kura pieļāva situāciju, ka bērni vieni paši dodas vizināties. Policisti uzskata, ka šis nav pirmais gadījums, kad šie bērni patstāvīgi brauc ar automašīnu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas