Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +10 °C
Daļēji apmācies
Pirmdiena, 14. oktobris
Minna, Vilhelmīne

Rīgā neatliekamās palīdzības automašīnas un automašīnas sadursmē cietuši cilvēki

Vakar vakarā Rīgā, Kārļa Ulmaņa gatves un Vienības gatves krustojumā, notika sadursme starp automašīnu "Volkswagen" un ātrās palīdzības automašīnu, kas brauca ar ieslēgtām bākugunīm un skaņas signālu.

Valsts policijā informēja, ka ceļu satiksmes negadījumā cieta 1987.gadā dzimušais automašīnas "Volkswagen" vadītājs, kurš guvis smadzeņu satricinājumu, galvas sasitumu un grieztu brūci un nogādāts slimnīcā. Cieta arī neatliekamās palīdzības automašīnā braucis 1953.gadā dzimis vīrietis, kā arī 1957.gadā dzimusi sieviete. Šie abi cietušie pēc medicīniskās palīdzības saņemšanas atteicās no hospitalizācijas.

Vakar Tukuma novadā notika satiksmes negadījums, kurā cieta trīs meitenes, kas dzimušas 2000., 2004. un 2006.gadā. Bērni nogādāti Bērnu slimnīcā Rīgā. Negadījums notika, jo 1973.gadā dzimusi "Volkswagen Golf" vadītāja Rīgas-Ventspils šosejas un autoceļa Jaunmokas-Jaunsāti krustojumā nedeva ceļu pa galveno ceļu braucošai automašīnai.

Vakar Daugavpilī autobuss "Solaris" uzbrauca 1989.gadā dzimušai gājējai, kura stūma ratiņus ar pērn pasaulē nākušu bērnu. Sieviete un zēns guvuši sasitumus un vērsušies slimnīcā.

Rīgā pagājušajā diennaktī negadījumā cietis 1993.gadā dzimis velosipēda vadītājs, jo riteņbraucējs sadūrās ar 1991.gadā dzimuša vīrieša vadītu automašīnu "BMW". Velosipēda vadītājs guvis smadzeņu satricinājumu, mugurkaula kakla daļas skriemeļu lūzumu un citus lūzumus. Cietušais nogādās slimnīcā Gaiļezerā.

Pagājušajā diennaktī Latvijā reģistrēti kopumā 58 ceļu satiksmes negadījumi, no tiem 14 negadījumos cietuši cilvēki, liecina Valsts policijas apkopotā informācija.

Rīgas reģionā pagājušajā diennaktī reģistrēti 22 ceļu satiksmes negadījumi, no tiem deviņos cietuši cilvēki. Zemgalē 5.augustā reģistrētas 13 avārijas, Latgalē - deviņas, Vidzemē - astoņas, bet Kurzemē - sešas.

Kā ziņots, vakar vakarā uz Tallinas šosejas pie Ādažiem noticis satiksmes negadījums, kurā iesaistītas vairākas automašīnas, novēroja aģentūra LETA.

Pēc Valsts policijas sniegtās informācijas, negadījumā iesaistītas četras automašīnas. No tām viena kravas automašīna, pasažieru autobuss Tallina- Rīga, un divas vieglās automašīnas.

Negadījumā cietuši divi cilvēki, kas braukuši vieglajā automašīnā, aģentūrai LETA pastāstīja Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta pārstāve Laura Ševčenko.

Cietušie nogādāti slimnīcā. 17 gadus vecai jaunietei konstatēts smadzeņu satricinājums, bet 20 gadus vecam vīrietis - smadzeņu satricinājums, ribu lūzums un, iespējams, muguras trauma. Negadījuma vietā strādāja trīs brigādes.

Pasažieru autobusa vadītājs un pasažieri nav cietuši.

Negadījuma vietā abos virzienos bija izveidojušies prāvi sastrēgumi. Kā vēsta policija, sākotnēji avārijas dēļ tika slēgta satiksme Saulkrastu virzienā. Ap plkst.22 satiksme tika atjaunota.

Savukārt Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) aģentūru LETA informēja, ka negadījuma vietā ieradās arī VUGD darbinieki, kas atvienoja avarējušas automašīnas akumulatoru.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas