Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +12 °C
Daļēji apmācies
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

68% iedzīvotāju nav apmierināti ar Saeimas darbu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
interesanti
i
ko viņi gatavojas ievēlēt? SC+ VL= rezeknes gaļas kombinātu ?????????????
Tā, lūk!
T
Interesanti būtu zināt, cik no šiem 68% vispār saprot, par kuru Saeimu ir runa, ar ko viņi konkrēti ir neapmierināti, ko "Vienotības" deputāti varēja darīt citādi, ja viņiem bija tikai 33 balsis...Izskatās, ka "tautas" viedoklis ir presē saklausītas atziņas. Cik var saprast, nākamo valdību veidos Zatlera partija ar SC. Maskava būs sajūsmā. Bet mēs, iespējams, gauži raudāsim...
Oskars
O
Tas nozīmē , kad man JĀPAKAR 32 % manas LATVIJAS IZSAIMNIEKOTĀJI , tas nozīmē kad nāksies ŠAUT !!!!!!!!
Jukums
J
Nu tad rīt iesim un izsvēpēsim to odžu midzeni - ieliksim tiem sūdubrāļiem tādu riktīgu kloķi! Nopelnījuši ir pārpārēm! Šī nu ir tā reize, kad vēlēšanu komisijai var arī kādu puķi aiznest:)!
niks
n
2011.gada 21.jūlijā saeima 3.lasījumā ir apstiprinājusi grozījumus Civilprocesa likumā (15/Lp10), kuros cita starpā ir paredzēts grozīt Civilprocesa likuma 142.pantu: Aizstāt 142. panta piektajā daļā vārdus un skaitļus „ievērojot šā likuma 1. pielikuma 3. punktā noteikto ierobežojumu attiecībā uz parādnieku” ar vārdiem „saglabājot atbildētājam līdzekļus minimālās mēneša darba algas apmērā”. Tiek grozīts arī Civilprocesa likuma 599.pants: Aizstāt 599. panta trešajā daļā vārdus „ievērojot šā likuma 1. pielikuma 3. punktā noteikto ierobežojumu attiecībā uz parādnieku” ar tekstu „saglabājot parādniekam līdzekļus minimālās mēneša darba algas apmērā”. Ja līdz šim bankas kontā varēja palikt minimālā alga uz parādnieku un minimālā alga uz katru viņa apgādībā esošo personu, tad turpmāk paliks tikai viena minimālā alga, neskatoties cik ir apgādājamo. Toties gavilēt var vientuļie uzturlīdzekļu nemaksātāji, viņu kontā turpmāk paliks 2 reizes vairāk naudiņas, toties viņu bērniņus būs jāuztur valstij. Šie grozījumi ir vērsti pret ģimenēm ar bērniem un pārkāpj bērnu tiesības, kas noteiktas Bērnu tiesību aizsardzības likumā. Bērnu tiesību aizsardzības likuma 6.panta 5.daļā noteikts, ka darbība vai bezdarbība, kuras rezultātā netiek ievērotas bērna tiesības (bērna atstāšana bez minimāliem iztikas līdzekļiem, pajumtes, aprūpes, aizbildnības), vai citas darbības, kas ierobežo bērna personiskāsvai īpašuma tiesības un brīvības, uzskatāmas par amorālām un pretlikumīgām. Daži (Saeimas Juridiskā komisija) teiks, ka parādus ir jāmaksā, bērni nav arguments un nevajag slēpties aiz bērniem. Mana atbilde: „Slikti ir atstāt bērnus bez iztikas līdzekļiem”.
arii iedziivotaajs
a
demagogi, juus manu viedokli pajautaajaat pirms uzstaaties manaa vaardaa ar oficiaaliem pazinojumiem? ir meli, nekauniigi meli un statistika/sociologiskaas aptaujas. Pie tam laba puse aptauju ir pasuutiitas.
Valdis Dumrovskis un Valdis Zapters
V
Ir kompānijas, kas īpaši izcēlās šai saeimā - Vienotības jenoti un tagad Zaptes pārtejas jaunie pārbēdzēji.. Pie tam tie ir pārliecināti, ka nākamajās vēlēšanās iegūs vēl vairāk vietas. Vienotība vispār nodarbojās tikai ar klaju SVF un ārzemju banku lobiju un spēlēja spēlītes - kā rafinētāk to iespēlēt sqeimai un tautai.. Savukārt zapterēns nodarbojās ar sava reitinga celšanu - lai redz, kas te saimnieks. Latviešu vēlētājiem jau nu nevajadzētu balsot par nevienu no šiem.
Valdis
V
Ir divas kompānijas, kas īpaši izcēlās šai saeimā - SC un ZZS. Pie tam abas ir pārliecinātas, ka nākamajās vēlēšanās iegūs vēl vairāk vietas. SC vispār nodarbojās ar klaju demagoģiju un spēlēja spēlītes - jo sliktāk, jo labāk. Savukārt ZZS pamatā nodarbojās ar Lemberga muskuļu demonstrēšanu - lai redz, kas te saimnieks. Latviešu vēlētājiem jau nu nevajadzētu balsot par nevienu no šīm.
>>>> Pareizi!
&
Tev ar tavām fobijām vajadzētu stāties (ja jau neesi) ZZS un pie reizes apmeklēt dakteri, jo tiem arī visur rēgojas Soross.
Pareizi tam (>>>>)
P
Muļķības. Suruss tā ir te Dulnas , prodvīdus čelovēku biznēsīts, bet tagad jenotu un tā klona- zaptes pārtejas saimnieki ir SVF un EU biezie, kuri ar saviem slepenajiem protokoliem ir pārņēmuši varu Latvijā un Saeima tiem ir tikai spēlmantiņa, bet letiņu bauri labs mēslojums viņu leknajai dzīvei.
  • 3
  • 0
Bille
B
Aptaujās parasti ir vairāki jautājumi. Vai saskaitījāt arī to, cik % iedzīvotāju zin parlamenta funkcijas? Vai saskaitījās, cik % atšķir parlamentu no valdības?
Pareizi!
P
T'ap'ec Vienot'ibas jenoti tagad cauras dienas lai'z gais'a rekl'amu, ka Vienot'ibas jenotu vald'iba ir laba, bet visa nelaimju pamats ir saeima, kura ir akli pild'ijusi jenotu iegribas tautas aplaup'i'san'a.
  • 4
  • 0
Skolotāja Astrīda
S
Es tiešām nēesmua pmierināta ar šo Saeimas darbu un nožēloju ka mana ģimene balsoja par "Vienotība" kura tikai solīja un tā līdz šim neko nav izpildījuši, balsosu par tiem kuri tiesam kautko dara. Jautrākais ir tas, ka tagad sevi reklamējot jaunaja vēlēšanu kampaņā tiek runāts par attīstības plāna izstrādi - pamostieties reiz jūs, šādam plānam jau divus gadus vajadzeja stradat nevis tagad tikai par to populistiski runat.
tam NUUUU
t
Nu, nu, Astrīda 2011.07.22 10:38 Ja Tu esi skolotāja, tad es esmu Lembergs. Jeb skolotājām tagad ir tāds gramatikas līmenis??? __________________ Ja tu esi lembis, tad es tavā vietā zaptes vīrs Zapteris.
  • 3
  • 0
Nu, nu, Astrīda
N
Ja Tu esi skolotāja, tad es esmu Lembergs. Jeb skolotājām tagad ir tāds gramatikas līmenis???
  • 2
  • 2
Pareizi!
P
Vienotības jenoti kopā ar ZaPteru šo saeimu izvaroja ārzemju naudasmaisu interesēs, bet tagad vāc jaunus aunus, lai tie atkal rudenī nobalsotu par tautas aplaupīšanu Vienotības un tās klona - Zaptes pārtejas saimnieku interesēs. Tas viss ir smalks teijātris par mūsu nabagu naudu! Taukie svin!
  • 4
  • 1
Jāraksta pareizi
J
Saeimai uzticas 5% iedzīvotāju!!!
Raitis
R
Saeimai uzticās 100 patreizejie deputāti un viņu ģimenes locekļi, vairāk neviens:)
  • 3
  • 0

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas