Laika ziņas
Šodien
Smidzinošs lietus
Rīgā +10 °C
Smidzinošs lietus
Pirmdiena, 14. oktobris
Minna, Vilhelmīne

Āboltiņa: atgriešanās pie sīkpartijām ir politiska tuvredzība

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Antans
A
Ludi,a tu esi jaunpups vai jaunpups 2?Vai vienkārši Ludis?
SASA
S
vienotiiba IR TIKAI DOMBROVSKIS,PAAREEJOS VAR MEST BEDREE,NRVIENA IZTEIKTA PERDONIIBA,TAA SARKANMATAINAA SVILPE,TUKSS CILVEEKS.
Ludis
L
Es balsošu par Dombrovski, jo viņš cenšas saglābt to, ko oranžie sacūkoja. Un ļoti žēl, ka Zatlers izlēma, ka vajag vēl vairāk partiju, lai nevienai netiktu vairākums, lai beidzot SC tiktu pie varas. Jā, liela vilšanās... :(
atgriešanās pie atgriešanās ...
a
savukārt ir politiska pašnāvība.
Ienacunnoperc.lv
I
Brendu smaržas sākot no 10Ls Vairāk par smaržu klāstu uzzini šeit: www.ienacunnoperc.lv
who cares
w
JL galvenā dējēja atkal palaida garām iespēju paklusēt. Tad, kad LV partijas/politiķi sāks nodarboties ar konkrētu ideoloģiju/virzienu atbalstīšanu (aka, konservatīvie, liberāļi u. tml.), un tad, kad tas kļūs par galveno izvēles kritēriju (piem., nebūs jāparmet ZZS, ka šie kādam pieder, V, ka šamējie pārlieku iespringst par iegūstamajiem amatiem - redzamākie Āboltiņa un Kristovskis, SC, ka šie vnk spēlējas, lai iegūtu varu, par PLL nav jēgas runāt, ar VL (un PCTVL) pa lielam vismaz viss būtu skaidrs), tad varēs arī atteikties no "sīkpartijām". V ir pilnīgi mākslīgs veidojums, kura izveide bija pilnīgi lieka gan priekš PS, gan SCP, galvenais ieguvējs (bet daļēji arī zaudētājs, atdodot daļu savas popularitātes iepriekš minētajiem) bija JL, jo varēja turpināt sēdēt gan uz konservatīvo, gan uz progresīvo spēku krēsla. == Īsāk: SOLVITA, nemuldi!
who cares 2 varbūt
w
Runa jau nav par skaitu, bet par atbalsta %. Man nav nekāda iemesla uzskatīt, ka LV īpaši atšķiras no citām valstīm/sabiedrībām
  • 0
  • 0
varbūt
v
bet te nekad ilgi nepastāvēs partijas, kuras definēs noteiktu ideoloģisku platformu, pārāk maza sabiedrība, intereses ir pārāk mazas, tās neprasa ideoloģiju, pietiek ar situatīvu ieinteresētību
  • 1
  • 1
mazumnieks un lielinieks
m
Solvita, labāk sīkpartija, nekā liela partija, kas nevar normālu ministru izvirzīt. Slikti metas kaut jūsu mūrnieci atminot.
Ameba Planktonovna
A
Āboltiņas kundze, iespējams pati ir neslikta politiķe. Gudra, principiāla, ambicioza. Par tām ambīcijām runājot, ir tā pat kā ar viņas matu krāsu un ģērbšanās stilu... Tā neizskatās profesionāli politiķi, bet pārlieku varaskāri maniaki, sorry. Nē Āboltiņas k-dze nav vienīgā unikālā persona, tāda ir visa lūzeru brigāde, kas brīnās, ka viņus nesaprot, pārprot, uttt. Tauta nav akla. Nekad nav bijusi tāda.
Zini
Z
Par tautas aklumu es tev gan nepiekrītu. 20 gadus tikai pa grābekļiem.
  • 3
  • 0
ha ha
h
ja no vienotības padzīs visus meļus,negodīgos,krāpniekus.....,tad šajā partijā vispār neviena vairs nebūs .Tajā vienotībā tak ir tikai vieni liekuļi,neviena normāla ,godīga cilvēka.
Par ko balsot?
P
Vai varētu nosaukt tās godīgās partijas?
  • 1
  • 1
Fiksais
F
Nolemtība jau ir sīkpartija. To parāda aptaujas. Kurš kontuzētais par jums balsos? Jūsu negausība ne pa matu mazāka kā cūkmena varzai un buldozeram.
lauķis
l
Redzi Āboltiņa ,arī jaunais laiks tika dibināts kā sīkpartija ,lai protestētu pret.Līdz šim jūsu partija gajusi klinkuru klunkuros.Ja būtu spēks,kas vēlējies un arī pratis valsti izvest no krīzes ,jūsu partija būtu tajā pašā mēslainē kur tagad TP.Kamēr latvieši nesapratīs,ka mūsu nīkajā valstelē pietiek ar divām augstākais trim partijām,labējie ,kreisie un neizlēmīgajiem ,lai paliek centristi,tikmēr mēs kulsimies kā pa buļļa d---u.Plebeju pūlis,kuri paši ir par slinkiem vai dumjiem,lai prastu nopelnīt pietiekami,vienmēr gribēs pārdalīt citu saražoto ,nopelnīto.Nevajag aizbildināties ar negodīgi iegūto naudu.Ja būtu pietiekami godīgi un gudri juristi,tie ātri šo problēmu atrisinātu.Diemžēl tagad tagad mūsu juristi neprot ,vai nespēj ,normāli notiesāt pat slepkavas. Tad vaļu dod skauģu un nespējnieku verbālās caurejas un pērkamie žurnālisti pret attiecīgu samaksu piebļauj pilnus mēdijus .Attiecīgi plebejiem viss skaidrs ,kas viņu labklājību aprijis.Ej nu pierādi ,ka neesi ēzelis,tāpat jau neviens vairs neticēs.Un ja kādai partijai ir vēl sava čeka,tad.....
zahars
z
Mazliet žultaini un saasināti, bet jāpiekrīt! Cik gadu ir pagājis kopš JL nākšanas pie varas - progress ļoti lēns un milzu izmaksas sabiedrībai . Manuprāt pašreizējo statusu varētu novērtēt kā - agresīvi infantilu politikānismu...
  • 1
  • 0
Kārlis
K
Nav saprotams kādēļ Vienotība nepadzen ļoooti neinteliģento pašpuiku, intrigantu Jaunupu. Varbūt tāda ir patiesā Vienotības kultūra un morāle, un tādēļ jāatturas no atbalsta Vienotībai.
Oskars
O
Nu par ĀBOLTIŅU tiešām neviens vairāk NEBALSOS , jo šī dāma MELO.......
Crash
C
"Darbs politikā ir cilvēku pārbaude ar laiku un varu – cik kompetenti, darbspējīgi un godīgi viņi ir..." Šo pārbaudi Jūs, Āboltiņas kundze, neesat izturējusi. Cerams, uz neredzēšanos!
politikis
p
No koalicijas Visu Latvijai atskela SCP, glumais bledis, pielidejs, paslabuma mekletajs Stokenbergs un aprobezotais, pastulbais un neizglitotais Pabriks. No vienotibas ir jasvitro ara visi SCP liekuli, blezi, zagli, divkosigie, slinkie, neizglitotie lumpeni. Jaunais laiks pielava lielako kludu kad sos smirdigos Skeles sakalus uznema sava partija. Aboltina par tieslietu ministru iestuma Stokenbergu tikai tapec, ka vina esot ar vinu studejusi viena kursa Juridiskaja fakultate....tada veida tapa sis valdiba, kura puse no ministriem ir kretini, negodigi, neizglitoti, slinki lumpeni.
Vai
V
tev atkal lēkme? Sanitāri jau ceļā.
  • 3
  • 1
ūja, draugs!
ū
varbūt vajag iedzert kādu nomierinošu tēju? krīvu krīvi satrauktus cīnītājus ārstēja ar zāļu tējām.
  • 3
  • 0

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas