Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +10 °C
Skaidrs
Piektdiena, 25. oktobris
Beāte, Beatrise

Brigmanim aizdomas, ka Ķīlis izklāsta topošās Zatlera partijas programmu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Logika
L
Es par tadu partiju ari balsotu!!! Ir naivi domat ka varam teret tikpat daudz cik pagatne un ka tam nebus sekas
Pelēkais Vilks
P
Man ir aizdomas, ka Ventspils dziednieces Anitas jeb Virsmātes dibinātā partija 'Brīvība' gatavojas uzņemt savās rindās puzes deģenerātu, kurš savukārt gatavojas pamest "izmīlēto" Saldus ausgustiņu.
vairis
v
tas ka ķilis ir tādā amatā vislabāk raksturo daktera mazspēju politikas jomā:)
turlais
t
Visu cienu Zatleram par lemumu un visu cienu Kilim par aktivo darbibu. Bet , ja Zatlers tiesam veletos palidzet mainit sistemu, un mazinat politbiznesa ietekmi, tad vins nedibinatu savu partiju. Pirmkart tapec, ka vins ienems to pasu nisu , ko ienem Vienotiba , tatad ,vins nonems vismaz 10% balsis no V. Vins neiekaros ZZS veletaju, un vins neiet pie krieviem un SC . Rezultats bus tads, ka vins bus gribejis labak, bet domajot tikai par sevi, izdaris vel sliktak. Otrkart, nav maksla atri izveidot partiju, bet maksla ir atrast partijai pareizo ideologiju, izveidot strukturu un noteiktu kartibu. Iznemot TP, visas parejas partijas irveidojosas haotiski, un tam ir bijis loti gruti noturet reitingu. Zatlers, ja ari izveidos, nenotures reitingu ilgak par pusgadu. Tas ir noticis ar visam sada veida sikpartijam, kuras ir bijis viens lideris. Nedomaju, ka vinam izdosies izdarit to pasu ko Repsem ar JL. Toreiz tas bija savadak, un noskanojums bija cits. Tagad cilvekim ir citas prioritates. Turklat, Repsem ir un bija gan specigas lidera spejas gan labas zinasanas.
vilis
v
Perfekts īsta politiķa solis,apspēlēt pretinieka muļķīgu izrunāšanos.
jautājums
j
no kuras aivara olas izšķīlies tas zvirbulēns ?
KLM
K
Iespējams, aivaram olu vispār nav - jau sen novēlējis savas olas mūžīgi dzīvajam Ļeņinam. Bet zvirbulēns, iespējams, izšķīlies no aivara hūtes.
  • 0
  • 0
Oskars
O
Mīļie manas Latvijas IEDZĪVOTĀJI nāciet vienreiz pie PRĀTA un domājiet vai tiešām VECIE Latvijas IZSAIMNIEKOTĀJI - PARTIJNIEKI, POLITIĶI - KOMUNISTI , ZAGĻI var mainities un par ko varat BALSOT ........CEĻAMIES un IZNĪCINĀM VIŅUS . Taisam savu valdīšanas iekārtu " SAULĪTES SVĒTĪBA " un iznīcinām visus vecos Latvijas izzadzējus , DIEVS SVĒTĪ LATVIJU .
YL
Y
Man ir aizdomas, ka Brigmanis ir GRU aģents un joprojam ir komunists. Komuniatiem jāsarīko Nirnberga 2. Līdzīgi nacistu Nirnbergai.
KLM
K
Ja pieņem, ka Brigmanis ir GRU aģents, tad var pieņemt, ka viņa šefs Lembergs ir Mosad aģents, jo aizdomīgi uztur sakarus ar Sorosu....
  • 3
  • 0
to Dzerim
t
Ar to negribu teikt, ka pilnīgi viss, ko Ķīlis saka, ir nepareizs, bet, politikā nedrīkst runāt visu, kas ienāk prātā. .................................. Tātad Tu domā, ka politiķim obligāti ir jāmelo tautai????
Pelēkais Vilks
P
bet, politikā nedrīkst runāt visu, kas ienāk prātā. .................................. Tātad Tu domā, ka politiķim obligāti ir jāmelo tautai???? =========== Toties tu noteikti esi politiķis - demagoģijas dzīšanu esi apguvis līdz kaulu smadzenēm, ja jau neapjēdz sava argumenta bezjēgu.
  • 4
  • 1
dzeris
d
Nē, jāmelo nav, bet, apšaubāmus un nepārbaudītus prātuļojumus jāizklāsta arī nav.
  • 5
  • 1
Pelēkais Vilks
P
Ķīlis nav politiķis, āpsi!
  • 2
  • 0
bb
b
Aizdomas ir jāpierāda un tikai tad jārunā. Ja aizdomas attiecas uz Lembergu , tad tad gan Brigmanis saka, ka aizdomas jāpierāda un pat valdībā viņu var aicināt, jo nav notiesāts. Kāpēc tāda divkosība ?
Pelēkais Vilks
P
Kāda divkosība? Nav nekādas divkosības. Tas ir ausgustiņa permanentais agregātstāvoklis. Viņš tak visu režimu caur visiem caurumiem iztrenēts DubultDomas tehnikā.
  • 7
  • 0
Fakts
F
Ar to ķīli Zatlers nobrauks bedrē, tas nu ir skaidrs pilnīgi visiem!
komunista sirdsapziņs
k
Pareizi komisār brigman, ķīli deportēt, kā 40 gadā .
KLM
K
vajadzētu sabučot Brigmani ............................................................................................ Zvirbulēn, katrai tautai ir svētvietas, piemēram, pieminekļi. Vai nešķiet Jums, ka biedram Brigmanim vajadzētu sabučot vismaz vienu pieminekli? Un daudzus bez vārda Baltos krustus - kā bijušajam Saldus rajona komunistu 1 sekretāram, to komunistu sekretāram, kuri pielika savu roku Kalpaka pieminekļa apgānīšanā, kā arī, iespējams, sekmēja Balto krustu skaitu Latvijā.
zvirbulēns
z
Varbūt Zatleram, lai tiktu vaļā no Ķīļa, vajadzētu sabučot Brigmani, tas būtu spēcīgs signāls, ka sorosīdu ideologiem pateikts viennozīmīgs - Nē!
dzeris
d
Nevarētu, apvemtos.
  • 2
  • 0
rinķī apkārt
r
Man ir aizdomas, ka Brigmanis cenšas palaist savu kārtējo netīro pīli, un ne jau par trim oligarhiem un ažiotāžu ir runa. Runa ir par principu maiņu, par kārtību, kurā vairs privāts bizness netiek jaukts ar " saimniekošanu" valstī un, ja šādi vienreiz lietas tiks sakārtotas, tad arī ar pensijām viss būs kārtībā. Tādēļ pienācis ir laiks vsādus brigmaņus, savickus, lembergus utt pastumt malā - man jau tagad sanāk vairāk par 3 " oligarhiem" :)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas