Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +15 °C
Apmācies
Svētdiena, 22. septembris
Maigurs, Mārica, Māris

Brīvdienās Latvijā aktīvi centušies nelegāli ieceļot trešo valstu pilsoņi

Sestdienas rītā Valsts robežsardzes aizturējusi trīs nelikumīgi ieceļojušus ārzemniekus, kas centās Latvijā iekļūt ar vilcienu no Maskavas, savukārt lidostā Rīga ar avioreisu no Dubaijas centās nelikumīgi iekļūt četri Pakistānas iedzīvotāji un viena vēl nenoskaidrota persona.

Valsts robežsardzes pārstāve Kristīne Pētersona portālam Diena.lv skaidroja, ka Ludzas pārvaldes Zilupes dzelzceļa robežkontroles punktā aizturēti trīs ar pasažieru vilcienu no Maskavas ieceļojoši ārzemnieki. Divi no tiem bijuši Gvinejas pilsoņi ar viltotām Francijas vīzām un viens Kongo Demokrātiskās Republikas pilsonis ar viltotu Beļģijas ārzemnieka reģistrācijas apliecību.

Pāris stundas vēlāk savukārt Rīgas pārvaldes lidostas Rīga robežkontroles punktā aizturēti seši ar avioreisu no Dubaijas ieceļojoši trešo valstu pilsoņi. Četri no viņiem bijuši Pakistānas pilsoņi, trīs no tiem ar viltotām Šengenas vīzām, bet ceturtais ar viltotu Lielbritānijas pilsoņu pasi.

Pagaidām nenoskaidrota ir persona, kuras rīcībā bija divas viltotas Bangladešas pilsoņa pases, kā arī viens Šrilankas pilsonis ar viltotu Šveices vīzu.

Trīs no aizturētajiem likumpārkāpējiem pieprasīja patvērumu Latvijā, savukārt, pārējie trešo valstu pilsoņi atgriezti uz izceļošanas valstīm.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas