Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +9 °C
Daļēji apmācies
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

Čepāne, Druviete, Kursīte un Mūrniece varētu pamest Vienotību

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Sīmanis
S
Grūti pateikt, cik var ticēt Nekā personīgi skandālmaheriem. Diez vai Čepāne un Druviete nu tā staigās. Dāmas pārāk nopietnas. Bet Kursītei viss viens, ka tikai naudiņa nāk. Kad reiz tiks pieņemts kāds likums, kas aizliedz staigāt no vienas partijas otrā? Kursītei par nekā nedarīšanu vispār vajadzētu nolikt mandātu.
Mālpils Jānis
M
Vārds - staigules, atbilst pēc formulējuma. Bravo jautājuma uzdevējam.
tramvajs
t
Mūrniecei ir mīkstais mandāts, ko tā te veel var spreegāt.
nazis
n
Bet ko var gribeet, ja Dienaa palikushi tikai taadi "uuberzhurnaalisti" kaa Tochs, un veel kautkaadi plaanaa galdinja urbeeji-sponosrnaudinjas rushinaataaji?
sviests
s
kaut kāds muļķīgs teksts - ja nekā prātīga nav ko uzrakstīt, tad nav ko tērgāt kā tirgus vecenēm. Diena tiešām pārvēršas par dzeltenās preses sastāvdaļu, pilnīgi riebjās.
žoržs
ž
Tas nu gan būtu smieklīgi. Tomēr nedomāju, ka šīs dāmas tik nenopietnas. lai vai kā - vēl vairāk pārliecinos, ka pareizi darīju, vēlēšanās no Vienotības saraksta svītrojot visus no PiSas un visvairāk. Kristovskis vispār nabadziņš - harizmu esot ēnā zaudējis. Viņu gan svītroju ar vistreknāko svītru. Tāpat arī - Mūrnieci.
Terorists
T
Ko tad nu VIENOTĪBA nodarījusi ,,NEKĀ PERSONĪGA'',kad šādi saukļi un baumas mīļās partijas virzienā. Tad jau laikam šim raidījumam nu būs jauns elks un sponsors kad tik šmucīgi izrīkojas ar saviem bijušajiem labdariem un kūciņas devējiem.
ritdienis
r
Smaids "'pa visu seju""! Es taču teicu:""Nesēdies vienās ragavās ar to vecmeitu!~"" Nu re-uzmeta tāpat,kā Tautas Fronti...
Bob
B
Ja aizies, tad noliks deputatu mandatus? heheh
Z
Z
...un varētu iet uz tirgu tirgot banānus. Tur viņām īstā vieta!
Lelle
L
Sveiks, Jen! Esam pazīstami no senākiem laikiem, bija mums saskriešanās Vidzemē pašvaldību ietvaros, man blokā Tava vīzītkarte vēl glabājas. Pareizi izdarīji, ka aizgāji. Pirmo reizi mūžā smagi kļudījos, balsojot par V un Dombrovski. Nekas nemainās uz labo pusi, pat vēl trakāk-ja kāds frukts, valsts darbā (valsts akciju sabiedrībās) strādājot, var saņemt algā 600Ls/dienā un 11 tūkst. vai pat 20 tūkst. mēnesī, tas nozīmē ka turpinās valsts izzagšana milzīgos apmēros un pie tam oficiāli!!! Tas nozīmē, ka valstī nav saimnieka, kas kontrolētu šos noziegumus! Mani visi ģimenes locekļi, arī paziņas balsoja par VL, tāpēc mazliet brīnos, ka VL saņēma tik maz balsis, pilnīgi neticami. Mani no šī balsojuma atturēja TB neliešu klātbūtne.
šodien
š
Lai iet mājās un cep vīriem un bērniem pankūkas.
cinks
c
smiekligs tas Kristovskis ar savu gribeshanu par katru cenu palikt pie liela zupas katla... Tukshmuldis !!
?!
?
Profesionālas uzmetējas, ne jau 1.reiz. ++ Izbeidziet muldēt! Tas nav ticami. Kam šādas BAUMAS ir izdevīgas? Atbildu - visiem Vienotības konkurentiem, kā arī Jaunā laika pelēkajiem kardināliem. Lai nomelnotu PS un paši bīdītu savējos.
tādi esam
t
Kādam ir ļoti izdevīgi palaist nepatiesas baumas, acīmredzami kādam šīs politiķes jāsakompromitē. No Nekā Personīgi gan to nevarēja sagaidīt.Cik un kas par to maksā? Tāpēc jau mēs esam tur, kur esam, ka mums nav neatkarīgu mediju.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas