Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +10 °C
Apmācies
Pirmdiena, 14. oktobris
Minna, Vilhelmīne

Dzintars: Ja VL-TB/LNNK stingri iestāsies "par savu lietu", būs arī atbalstītāji starp krieviem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Special J.
S
Nodokļus maksa ne tikai latvieši, bet krievi arī.
Varbūt
V
BEIDZOT sākt rast kopējus mērķus ar latviešu partijām? Varbūt beigt visus kritizēt, sevi taisīt par baltiem, bet citas latviešu partijas, kā ZRP vai Vienotību, pretnostatīt? Vai nevajadzētu vēsturiskā griezumā, ņemot vērā smago situāciju valsti tieši ar nacionāliem jautājumie, visiem apvienoties un sākt būvēt beidzot SAVU Latviju? Krieviem vienmēr būs skats uz Maskavu, jo viņi dzīvo TIKAI krievu mēdiju vidē. Vai tiešām atkal, pirms TIK svarīgām vēlēšanām, jāmurgo par krievu piekritējiem VL ! ?
sociāldemokrāts
s
Nav prātīgi vēlēt Saeimā partiju, kura cīnās tikai par savu lietu. Pie tam, tā "lieta" vai nav tas ko viņi deklarē, vai arī iestājās par to ļoti nemākulīgi, panākot deklarētam mērķim pretējo rezultātu. Ar viņu ierosinājumu, par izglītību tikai valsts valodā, nu ir sanācis tā, ka mums tagad būs referendums par otru valsts valodu. Un tas uzkurinās uzkurinās jaunu nacionāla naida vilni. Kaut ka ļoti izskatās, ka tas arī ir viņu galvena "sava lieta".
taisnība
t
Krievi ir tauta ar dziļu nacionālu appziņu un vinie ciena tautas, kam ir tāda pati necionāla apziņa. Visi pielīdēji un līdzskrējēji nav krievu līmeņa cilvēki. Visu Latvijai ir vinu limeņa partija, kas stingi iestājas par savām vērtībām.
to Zirneklis
t
Gribi izmest savu balsi par opozīcijas lūzeriem - balso par VL!
to Vaļenku vecis
t
uzskatu, ka tie, kas par viņiem nebalso, ir visīstākie mankurti. ------------------------------- Kuru gan interesē muļķa viedoklis ....
Vārds
V
Tā rādā,ka pats esi galīgs muļķis!
  • 0
  • 0
Zirneklis
Z
Eu, veči! Tad ko jūs man iesakāt- balsot šorudentiņ par VL ? Vai nē... Pagājušajā reizē pat speciāli uz Priedaini braucu, lai iedabūtu R.Dzintaru Saeimā. Tā sakot - protesta balsojums. Tagad, izlasot, cik daudz viņi tomēr izdarījuši, atkal laikam uz VL nosliekšos. Roberts Zīle jau arī ar Guntaru Krastu bezmaz vai vienīgie sakarīgie veči TB. Žēl, ka TB Guntara Krasta valdību Tautpartijieši savlaik noraka! Nebūtu, domājams, mums tā krīze tik dziļi pakaļā ...
Dens
D
Veltas cerības, cik zinu krievi nav tādi mazohisti, kā domā Dzintars, un pat vienīgais etniskais krievs D. Mironovs ir pazudis no VL, tā kā nav, ko kult tukšus salmus
ezotēriķis
e
Krievs, kurš Latvijā atbalsta VL ir augstākā garīgā būtne! Ar patiesu Budas dabu apveltītais!!! Ceru,ka VL biedri nejauši neaizbaidīs vai neizturēsies augstprātīgi, bet arī ne ar īpašu pievilināšanu - gribi būt kruts balso par nacionālo apvienību- būt par meistaru ir jānopelna! Diemžēl formula nedarbojas apgriezti latvietis kurš balso par SC slīd lejā garīgajā hierarhijā, jo nopietni apdraud paša tautas unikālo piedzīvojumu .
Igors
I
Es nevaru iedomāties , kā jūs piespiedīsiet krievus mīlēt latviešus , kuri paziņo , ka šodienas krievi Latvijā ir kādreizējās okupācijas sekas un būtu no šejienes jāpadzen ? Protams , šī doma ir ietērpta skaistos , un it kā zinātniski pareizos vārdos , bet krievi to saprot daudz vienkāršāk. Kāpēc jūs iedomājaties krievus kā padevīgu aunu baru , kurus jūs tagad šķirosiet - kuri atstājami ,un kuri padzenami ? Tāda nostāja neveicina saprašanos - tādā nopietnā lietā , kas skar nācijas godu un pašapziņu , vajadzīgi citādi piegājieni.
XXL
X
No sēijas -mēs Jūs piespiedīsim mīlēt Raini! Ja šie atsaldiņi kādreiz iegūs iespēju reāli ietekmēt procesus valstī, tas būs ļoooti, ļoooti slikti mums visiem, neatkarīgi no tautības.
S
S
Šmurgulis, tu esi, Dzintar, nekas vairāk! Ja tu esi tāds patriots - pastāsti, cik trūcīgajeim bērniem tu personīgi esi palīdzējis, varbūt kādu zīmuli nopircis vai grāmatu? Cik trūcīgiem pensionāriem? Nevienam! Toties esmu redzējis tevi stundām sēžam dārgā Vecrīgas restorānā , vienā un tajā pašā pat vairākas reizes dienā. Bezkauņa, kurš uzstājoties runā vienu, bet reāli dara pavisam citu! Kā jebkuru Saeimā tevi interesē tikai nauda, pašlabums un viegli iegūtas naudas notriekšana restorānos!
atbalsts
a
Atbalstu VISU LATVIJAI . tikai tā, saglabājot identitāti - valodu, kultūru, Latvija pastāvēs kā valsts. ja latvietis jutīsies saimnieks savā zemē, tad arī bizness plauks un zels.Pagaidām letiņiem ir mazdūšība.
Troll
T
Raivi un pārējie, - kur ir palicis Dmitrijs Mironovs? Kāpēc viņš nav jūsu komandas vadītājos kā viens no saprātīgākiem džekiem, kas spēj arī cittautiešus pārliecināt un vest sev līdzi?
Vaļenku vecis > nu, nu...
V
Nu, kāpēc. Es, piemēram, esmu tāds muļķis un balsošu par VL. Un uzskatu, ka tie, kas par viņiem nebalso, ir visīstākie mankurti.
  • 2
  • 2
nu, nu ....
n
Starp latviešiem muļķus kuri ticētu VL puišeļiem vairs neatrast, tagad šie koncentrēsies uz balsu zvejošanu starp mankurtiem ....
  • 3
  • 1
krievs
k
Держитесь. Есть русские которие будут голосовать за вас. УСПЕХОВ VISU LATVIJAI!
Muhahahaahah
M
:D :D :D
  • 0
  • 0
slāvs
s
da da - uže skabputru s utra do večere hļebaju - trenirujusj!
  • 4
  • 1

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas