Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +9 °C
Daļēji apmācies
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

Feiferis: Bērziņš nav tā sliktākā kandidatūra Valsts prezidenta amatam

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
viss skaidrs
v
Gan Feiferis gan Bērziņš ir no Valmieras grupējuma, jeb ta sauktās "slepenās brālības". Kuri , kā bērziņš kādreiz izteicās -dalija valsti.
K-K
K
... Ja, pie mums jau defineti ir Neoklasiskie Skelisms, Sleserisms un nu jaunosauktais Feferisms !!! ... Bravo, BEZABRENE ieies pasaules vesture ar modernakajam valsts izputinasanas metodikas aranzejumiem !!!! ... Nav jabrinas, ka ZZS no bankieriem atkarigie 'jaunmiljonari' , ieskaitot MP D... EM K ... un citi turpina piesavinaties valsts vadibas kontroles noteicosas vietinas ... ! Nav tacu citas izdzivosanas iespejas ... bet tauta tiek uzupureta un iznicinata paslabumu mekletaju interesu del ! ... VP,Zatler, atlaid so valdibu pirms Tevi nozage - neka nezaudesi, un iemeslu ir daaudz !!!
ZUKULIS
Z
VAI MENESS KAPOS RIGAA TAS PUSCIGANS PAREGIS IR INFORMETS PAR SHIM PREZIDENTU AKTIVITATEM
Buba
B
"Bērziņš nav tas sliktākais", -taču viņa premjera kandidāts Lembuskoni gan būtu morāla katastrofa.
Kad
K
bankas viena pēc otras pazudināja Latviju, kāpēc tad nebija dzirdamas baņķieru balsis. Igaunijas prezidents sacīja, ka Igauņiem krīzes nebija tāpēc, ka viņiem nebija Parex. Bet ar to jau nebeidzās visas likstas, tagad arī Hipotēku bankas izsaimniekotos miljonus nāksies valstij izstrēbt. Feiferim vispirms vajadzēja savu vērtējumu sniegt gan par V.Birkava 3 miljoniem u.c līdzīgiem, gan par bankas problēmām kopumā. Banku sektors jau nu nav spēcīgākais posms Latvijas tautsaimniecībā.
tipa
t
Feiferis ir LC banditiska grupejuma kalps, kuru LC iestuma gan viena aamata ZM un pec tam Zemes un Hipotekaraja banka ar merki, ka Feiferis tiem uztucugu kalpos un kalpoja ari, deva kreditus siem Latvijas valsts izlaupitajiem un latviesu tautas iznicinatajiem, tautas aplaupitajiem Birkavam un cietiem pa labi un pa kreisi...ari Stokenbergs milijonus sagrabas izmantojot Feiferi ka Zemes bankas vaditaju.
Valmieras grupeejums
V
Nee, vinjsh tachu tiek virziits kaa uzticams kampeeju klana loceklis.
Ministry of Truth
M
Man jautājums ir par to, vai šis prezidents būtu vairāk eksbaņķieris, vai tomēr vairāk valstsvīrs. Tur ir starpība. Jācer, ka Bērziņam nekādā veidā nav tāda situācija kā Dombrovskim - milzīgs, nenodalīts, nemaksāts ģimenes parāds valsts bankai. Tas ir svarīgi. Un neaizmirsīsim galveno - mums nav prezidentālas republikas, visiem galviņas nenoglāstīs šā vai tā, pat nevar iniciēt šādu noglāstīšanu. Un iedomāsimies, ka Zatleram beidzas 2. termiņš. Būs vieglāk.
!
!
Zvaigznes gan saka, ka labāka Latvijai būtu sievietes kandidatūra. Varbūt der ieklausīties zvaigžņu tulkos, kā agrāk to darīja.
faifers
f
No 1970. gada dažādos amatos strādājis ražošanas apvienībā "Elektrons" — no inženiera līdz pat direktoram (1970—1988). 1988. gadā Bērziņš tika iecelts par sadzīves pakalpojumu ministra vietnieku. 1989. gadā ievēlēts Valmieras rajona Tautas deputātu padomē un bijis rajona izpildkomitejas priekšsēdētājs (1989—1993). 1990. gadā Bērziņš no Valmieras 174. vēlēšanu apgabala ievēlēts LR Augstākajā Padomē, kur darbojies LTF frakcijā. Viens no deputātiem, kuri 1990. gada 4. maijā nobalsoja par Latvijas Republikas neatkarības atjaunošanas deklarāciju.[1] Pēc deputāta pilnvaru laika beigām, 1993. gadā kļuvis par Latvijas Bankas nodaļu privatizācijas fonda priekšsēdētāju. Tajā pašā gadā Bērziņš tika ievēlēts par akciju sabiedrības "Latvijas Unibanka" prezidentu un to vadīja līdz 2004. gada janvārim.[1][2] No 2006. gada decembra līdz 2009. gada 21. aprīlim viņš pildīja Latvenergo padomes priekšsēdētāja pienākumus.[3][4] No 2006. gada novembra līdz 2010. gada jūnijam pildījis arī Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras prezidenta-padomes priekšsēdētāja pienākumus, bet nolicis pilnvaras sakarā ar nodomu piedalīties kārtējās Saeimas vēlēšanās.[5][6] A. Bērziņš ir turīgs, viņa īpašumi ļauj viņu uzskatīt par miljonāru. Saskaņā ar VID publiskojamo datu bāzē atrodamo valsts amatpersonas deklarāciju, 2006. gadā, bez augšminētajiem, Bērziņš ieņēmis sekojošus amatus: SEB bankas prezidenta padomnieks, AS "Lode" padomes loceklis, AS "Valmieras stikla šķiedra" padomes loceklis, SIA "SEB līzings" padomes loceklis un AS "SEB atklātais pensiju fonds" padomes priekšsēdētājs. Šajā deklarācijā ir norādīti viņa īpašumā esoši 30 zemes īpašumi vairākos Latvijas pagastos. 2007. gada amatpersonas deklarācijā ir norādīts darījums, kurā viņš ieguvis 4 535 635 latus, pārdodot sev piederošās AS "Lode" akcijas.[7] Savukārt 2010. gadā, stājoties Saeimas deputāta amatā viņš norādījis, ka aizdevumos izsniedzis vairāk par 1 000 000 latu, kā arī viņa īpašumā ir vairkā kā 30 nekustamie īpašumi dažādās Latvijas vietās.[8]
Pelēkais Vilks
P
Feiferis: Bērziņš nav tā sliktākā kandidatūra Valsts prezidenta amatam ++++++++++++++++ Paldies Dievam - nomierināja! Tātad pats faifers nekandidēs.
D.K.
D
Viens tāds slavē otru tādu. Neizklausās patīkami.
Feiferismi
F
"Hipotēku bankas prezidents Inesis Feiferis paziņoja, ka Parex bankas likviditātes nodrošināšanai tiks atvēlēti "tik daudz līdzekļu, cik būs nepieciešams." " (C)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas