Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 29. aprīlis
Raimonds, Laine, Vilnis

FOTO: Brāļu kapos godina Otrā pasaules kara upurus

Valsts prezidents Valdis Zatlers un citas valsts augstākās amatpersonas sestdien nolika ziedus Brāļu kapos, tādējādi godinot Otrā pasaules kara upurus un pieminot Nacisma sagrāves gadadienu, aģentūru BNS informēja prezidenta Preses dienestā.

Ziedu nolikšanas ceremonijā piedalījās arī premjers Valdis Dombrovskis un partijas "Jaunais laiks" līdere Solvita Āboltiņa, ārlietu ministrs Aivis Ronis, aizsardzības ministrs Imants Lieģis (Pilsoniskā savienība"), kā arī Nacionālo bruņoto spēku vadība un citas amatpersonas.

Pēc ziedu nolikšanas Zatlers iepazinās ar Brāļu kapu rekonstrukcijas norisi. Rekonstrukcijas ietvaros paredzēts pilnībā atjaunot izcilāko un lielāko Latvijas memoriālo ansambli - Rīgas Brāļu kapus.

Jau vēstīts, ka 8.maijā, Nacisma sagrāves un Otrā pasaules kara upuru piemiņas dienā, dažādos pasākumos piemin Otrajā pasaules karā kritušos.

Mazliet vairāk nekā 30 cilvēki sestdien nolika ziedus arī pie Brīvības pieminekļa, godinot Otrā pasaules karā kritušos karavīrus. Šo pasākumu organizēja partija "Visu Latvijai!".

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas