Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +12 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 21. septembris
Matīss, Modris, Mariss

FOTO: ZZS vēlēšanu nakti aizvada dejās

Vislīksmāk vēlēšanu rezultātus Latvijas Zaļās partijas mītnē Kalnciema ielā gaidīja Zaļo un Zemnieku savienība, kuras politiķi kopā ar sadarbības partneriem Liepājas mēru Uldi Sesku un Ventspils domes priekšsēža vietnieku Gunti Blumbergu padevās vakara vadītāja aicinājumam lielā televīzijas ekrāna fonā uzdziedāt, daudzi dzīvās mūzikas pavadībā arī uzdejoja.

Vakaru priecīgāku darīja Žoržs Siksna un citi mākslinieki, ar kuriem kopā ZZS koncertēja pirms vēlēšanām.

Ja citu partiju līderi pirms pusnakts bija devušies uz televīzijas studiju tiešraidēm, tad Zaļo un Zemnieku vadītājs vides ministrs Raimonds Vējonis un ZZS vadītājs Augusts Brigmanis vakaru vadīja kopā ar kolēģiem, bet Latvijas televīzijas tiešraidē piedalījās Viesturs Silenieks.

A. Brigmanis: atzina, ka vēlēšanu rezultāts pēc balsu saskaitīšanas Rīgā nebūs tik augsts, jo ZZS ir spēcīgāka reģionos. Taču, «ja Šlesers Rīgā mums būs zaudējis, tad tas gan būs notikums,» teica A. Brigmanis. ZZS nav pārstāvēta Rīgas domē, tā arī nekad Saeimas vēlēšanās šajā vēlēšanu apgabalā nav bijusi sevišķi spēcīga.

Lūgts komentēt iespēju, ka Vienotība par sadarbības partneriem varētu izvēlēties arī "Saskaņas centru", A. Brigmanis norādīja, ka viņš nevarot diktēt "Vienotībai", ar ko veidot koalīciju, jo iniciatīva ir šīs apvienības rokās. Kad būs skaidra koalīcija, tad ZZS valde lems par attieksmi pret to.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas