Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +11 °C
Daļēji apmācies
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

Ījabs: Zatlera partijas darbības principi ir nišas produkts, tā nebūs masu partija

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
vakars el vē
v
Arī Ījabs ir nišas produkts, un nesasniedz lielas tautas masas.
Vidzemietis
V
Kāds pasūtījums................
Jānis
J
Ijabs ir tipisks nišas eksperts, kas kultivē noteiktu ekonomisku grupējumu intereses (bijušās TP, ZZS Lemberga grupējuma, u.c.). Tāpēc viņam nepatīk Zatlera idejas. Ir pienācis laiks izmēzt ne tikai oligarhus, bet arī viņu pakalpiņus no preses, TV un citiem saziņas līdzekļiem. Pietiek šādiem "politologiem" tautai pūderēt smadzenes!
tantuks
t
Pareizi.Ta bus Lilitas partija,vai kads saubas? Ka teika ta bus ar tam reformam. Partijai janes idiologija,neviss darbosanas,Tads te limenis,ka nezin kas ir partija un reformas vel ne tik. Reformas veic valdibas ministri,neviss politiska partija. Kads te limenis tas ir redzams jau tagad.Partija nekadas reformas nevar veikt ka tikai savu biedru galvas un makos.
edisons
e
Zatleram ir strikts nosacījums - nesadrboties ar partijām, kuras vada (tiešā un pastarpināti nozīmē ) oligarhi. Un tas ir galvenais, lai izvilktu valsti no purva, kurā to ieveda Lemberga,Šķēles un Šlesera partijas - to saprot vairākums iedzīvotāju.
Janka
J
Tagad Lembergs un pārējie "oligarhi" var gulēt mierīgi, visi "vienotības" suņi apries Zatleru, jo tas viņu vietām pie siles nu ir kļuvis par vislielāko draudu...
Janka
J
Tagad Lembergs un pārējie "oligarhi" var gulēt mierīgi, visi "vienotības" suņi apries Zatleru, jo tas viņu vietām pie siles nu ir kļuvis par vislielāko draudu...
Lāčplēsis
L
katrs intrigants sevi dēvē par politologu ...............................
Labi, labi
L
Citāts -Kā būtiskāko atšķirību no Vienotības īstenotās politikas jaundibināmās partijas principos V. Zatlers nosauca to, ka viņa veidotais politiskais spēks uzrunās visu tautību cilvēkus. Jautājums Ījab - kur ir uzsvars uz to, ka Zatlers ir pret sociālo modeli, pirms muldēt palasi ko tas subjekts, šinī gadījumā Zatlers, tiešām saka.
Sviests
S
No rīta izlasiju tās Zatlera partijas programas pamatnostādnes, tagad lasu Ījabu un konstatēju, ka viņš laikam lasijis ko citu vai arī vienkārši grib pievilkt to kā tur nav. Daudz skaista teksta, bet saredzēt tur liberālismu nekādi nevar, pat kapājot - tik daudz es katrā gadījumā izdzert nevarētu. Jā Ījab un kur Tu ņēmi, ka pie mums netrūkst pretinieku sociālistiskajam modelim?
xlr
x
Visi kabatas vaukšķi - poļitrukologi - aizverieties!
Kaža
K
Tagad katrs intrigants sevi dēvē par politologu un bārsta pa vējam samurgotas prātulas.
Klapes uz acīm
K
Ar Lemberga sarkanajām līnijām pensiju jautājumā jau nu neviens nevarēs sacensties, un penši kā arvien lētticīgi balsos par ZZS.
jā!
j
neabšaubāmi šis jautājums ir prioritārais un balsošu par Lembergu!!!!
  • 0
  • 1
vaimandieniņ
v
Ko tad vēl viņš grib samazināt?
K
var "sasist lupatās" to, kā vēl NAV ? Vai šis kungs neslimo ar lieluma māniju? Tiešām smieklīgi lasīt šos prātojumus, jo, personīgi balsošu tieši PAR TO !

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas