Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +10 °C
Daļēji apmācies
Pirmdiena, 14. oktobris
Minna, Vilhelmīne

Kažoka: Iesalnieka izteikumu dēļ koalīciju veidot nebūs vienkārši

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
2
2
Jā, kolonisti ir nelikumīgi. Ja to skaļi atzītu arī lielās partijas (V, ZRP), tad tās dabūtu vairāk balsu vēlēšanās.
jautājums
j
Vai SC ir norobežojusies no valsts apvērsuma cienītāja Jāņa Bifšteka?
????
?
Latvijai jārīkojas kā Alžīrijai ar franču kolonistiem pēc neatkarības iegūšanas.Ko PROVIDUS saka par šo piemēru?
bite
b
Kāpēc izdzēsts mans komentārs????lai būtu tikai viens viedoklis?U tā esot demokrātija!
Kapsargs
K
Labi - pieņemsim,ka ņiluška norobežojās no tiem kapu apgānītājiem, tajā pat laikā kurš norobežosies no J. Ādamsona rasistiskajiem izteikumiem? Atšķirībā no Iesalnieka,kas nav kļuvis par deputātu, J.Ādamsons ir, līdz ar to, ja Iesalnieks pilnīgi mierīgi var paust savu personīgo viedokli, tad Ādamsona izteikumi nav nekādā veidā atraujami no viņa pārstāvētās partijas pozīcijas.
lauki
l
Skaistā un gudrā -klausies Rubika izteicienus, Ušakova jēlības RD sēdē un.t.t. Vai tas patīk? Speciālistiem jābūt nosvērtākiem, bez emocijām un koalīcijas veidošana ir uz programmu bāzes. Tā bija un būs! Latvija gaida darbus!
Kāpēc
K
gan vēlamies pievienoties Iesalniekam? Jo visi šie viņa nosauktie, vismaz LIELĀKĀ daļa, NAV lojāli pret Latvijas valsti un Latvijas tautu -valoda, kultūra, ES jautājumos...Nevajag spēlēties ar uguni, var sākties ugunsgrēks, ja SC pārvaldīs sev naidīgu, neakceptējamu valsti...Ejam pa bezdibeņa maliņu, bet Kažoka joprojām koķetē. Kā varu nosaukt savu senču represētāju pēctečus? Vai par eņģeļie, kas runā man svešā valodā, lamājas, dzer un klaji demonstrē savu nostāju 9. maijā, NOLIEDZOT PATIESO VĒSTURI ?
L.Grantiņš LRTT
L
Kažokai ar galviņu un Tiesiskumu viss nav kārtībā. Par tādiem secinājumiem Tiesiskā valstī var nonākt aiz restēm. Bet ko tur, izskats jau norāda uz daunismu... .
kaka
k
ble nu vajag reiz urbaana olas iespiest skruuvspilees un basta. cik ilgi ar tiem okupantiem var aukleeties? tas, kas vinjiem ir 30% - tas neko nenoziimee.
vai tad
v
Nils jau ir norobežojies no tiem ebreju kapu apgānītājiem?
bulciņa
b
Esmu šausmīgi politkorekta, man ir jautājums par to, kā būtu pareizi viņus dēvēt? Lūdzu padomu.
elementāri
e
Man prieks par aprobežotā VL fana histēriju! Tas nozīmē, ka atkal man ir taisnība.
  • 0
  • 0
Ministry of Truth > elementāri
M
Izmazgā, puišeli, muti un ieskaties arhīvos, lai tev te nav jātēlo idiotismu. Argumentētājs atradies. Katrs sarkanais tagad sevi par filozofu un domātāju sauks. Noskaties, sarkanā cūka, klasiku - ainu filmā Zelta teļš, vietā par filozofiem, tas ir par tevi. Sarkano cūku par sarkano cūku nosaukt nav tas sliktākais. Nokaut Ramadānā - tas gan būtu slikti.
  • 0
  • 5
Kapsargs ->Ministry of Truth
K
Pirms kara krievu īpatsvars bija 10%. ------------------------------------------------------- Ja pilnīgi precīzi, tad 8%
  • 1
  • 0
to "Ministry of Truth"
t
Kā vienmēr, kad pietrūkās argumentu un spēju domāt, pārgāji uz rupjībām .... Tipisks VL fanu intelekta līmenis un uzvedības modelis.
  • 10
  • 1
Ministry of Truth > elementāri
M
Tātad tomēr izvēlies simulēt idiotu. Šie dati ir no valsts arhīviem, kas ir brīvi pieejami internetā. Kā sarkanais, tā idiots! Citu nav, nevar taču būt kaut kapeiku gudrāks par "aparteīdā" nomocīto Ļurbanoviču. Kā teica slavens politiķis: "Elementāri, aizver muti!"
  • 1
  • 9
to "Ministry of Truth"
t
Pats savus murgus saprati?
  • 4
  • 2
Ministry of Truth > elementāri
M
Ir jābūt elementāram melim, lai samelotos par pilsoņiem. Pirms kara krievu īpatsvars bija 10%. 1935.gadā Latvijā bija 1 950 502 iedzīvotāji. Abrenes apriņķa austrumu daļā pārsvars ir krieviem. Tomēr šeit jāatzīmē, ka šis samērā lielais krieviskais apvidus ieņem īpatnēju stāvokli, jo turienes 45000 krievi, kas sastāda gandrīz ¼ no visiem Latvijā dzīvojošiem krieviem, antropoloģiski ir latvieši, kas, pateicoties politiskam iespaidam, visjaunākā laikā sākuši lietot krievu valodu. Redzi, meli, skaitli 45 000? Pareizini to ar 4 un iegūsi 180 000, kas uz 1,9 miljonu fona ir pat 9%. Melot ir jāmāk, tu to neproti.
  • 3
  • 8
elementāri
e
Par Latvijas pilsoņiem - tieši tādiem pat kā tu bulciņ! Lielākā daļa no viņiem ir pilsonību mantojuši no saviem vecākiem (tieši tāpat, kā latvieši); daļā ir ieguvusi pilsonību naturalizējoties (Latviešu pilsoņu vēlētas saeimas noteiktā kārtībā). Ir jābūt ļoti dumjai, lai uzdotu tik stulbu jautājumu ...
  • 11
  • 7
Zirka
Z
Kažoka!!! Ir taču Iesalniekam taisnība. Šie cilvēki ir okupācijas sekas, kas diemžēl nav likvidētas 20!!! gadus pēc neatkarības atgūšanas. Šo smagi jautājumu vajadzēja atrisināt jau sen. Ja esam teikuši a, jāsaka arī b. Ja mums ir okupācija, tad okupācijas laikā iepludinātie civiliedzīvotāji nevar kļūt par okupētas valsts pilsoņiem. Ar okupētājas valsts karaspēka izvešanu vēl nav līdzēts.
Troll
T
Ivetiņ, nekļūsti par blozgu! Es tevi līdz šim pazinu kā gudru, simpātisku meiteni, kas domā līdzi ko runā.
  • 1
  • 1
...
.
Kā ar SC Kabanova deguna šnaukšanu Latvijas karogā? Kā ar nepārtrauktu latviešu saukšanu par naciķiem? Kā ar okupācijas noliegšanu un krievu valodu kā valsts valodu? Kas ir tie, kas kūda krievus pret latviešiem. Kāpēc par to Kažoka neceļ trauksmi?
F...
F
skatot cvk lapu aktīvo kremļa un biškekas fanu pulciņš uz 18.46 19 . 09. 2011 ir 259926, ar Latvijas pasēm, vēl kādi 300 tūkstoši ar nepilsoņu pasēm...
Kārlis
K
Kas tie par pilsoņiem, kas iestājas par šīs valsts pamatu grozīšanas? 10 000 "pilsoņi" ir savākuši parakstus par krievu valodu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas