Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Sestdiena, 26. oktobris
Kaiva, Amanda, Amanta

Kursīte un Hirša vēlas pamest Šķēles demogrāfijas apakškomisiju

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Jānis J. Dimants,Jr.,M.D.
J
Žēl, ka mums nav noteiktības un skaidrības. Te piesakāmies strādāt, te mūkam projām! Viss tas atstāj ļoti nelabu iespaidu uz deputātiem kā individiem un lietas būtību. Par deputātu lemumu esmu pārsteigts,šokēts un man ļoti žēl, ka zinoši un darbīgi deputāti tā izrīkojās. Biju sagaidījis no viņiem daudz ko vairāk!
Likvidators
L
Tāda apakškomisija vispār nav vajadzīga.
OME
O
Kārkliņai pilnīga taisnība .Šķēles dēļ bērniem jāizbrauc no Latvijas,jādzemdē ārzemēs,un pēc tam vairs nebūs Latvijas pilsoņi.
Kārkliņa
K
Protams normāls cilvēks pamestu demogrāfisko apakškomisiju , jo pats A.Šķēle izaga mūsu bērnu nākotni , par ko tad tagad cīnīties . Viens lops kas izaga Latvijas rūpniecību un izspostija bērnu nākotni , sakampjot visu , tagad nu izveidojis demogrāfisko komisiju , smiekli vairs nenāk no cūkas , jo tā banda ir izdomu pilna uz tādiem stiķie.
es
e
Hirša vienmēr visu dara kā Kursīte.
Ieva
I
Es jau neko nesaku. Galu galā mums ir Ierēdņu veselības aprūpes ministrija. Tad kāpēc gan nebūt Deputātu demogrāfijas aprūpes apakškomisijai?
Sīmanis
S
Kādi bērni, kāda ārstēšana! Savējiem bērniem jādod, jāgādā par viņu labklājību. Skat. rakstu Dienā 2009.g., kā Kursītes dēls Māris Mičerevskis Grēcinieku ielā Rīgā veikalu atvēris - zaļo! Bioloģisko, ar Zaļo karotīti! Lai tūristi, piemēram, no Zviedrijas nāk un pērk.
Ieva
I
Nevis tvaika novēršanai, bet darbības imitēšanai. Galu galā pasēdi sēdēs, iekasē piemaksas, bet tas, ka par tām piemaksām var, piemēram, dažiem slimajem bērniem ārstēšanu/rehabilitāciju noorganizēt....
izskatās
i
,ka šitai bērnu vairāk nevar būt. Tātēļ arī negāja uz kursiem.Jā un kurā apaķšākomisijā bija Pindakiņa? Ai,ai ja akal Saeimā salīdīs šitās Kurkulītes un Pindacīšas...
Alise
A
Jā, ir gan brīnumains latvju ļaužu konservatīvisms un ietiepība: 20 gadu garumā vēlēt vienus un tos pašus "kadrus". Pēc tam gauži lamāties, ko ievēlējuši.
R(8)
R
Vieniga partija , kas nakosajas saeimas velesanas butu javel ir VL , tad ari bus kada ceriba , ka nokosajos desmit gados musu valsts un cilveku labklajiba uzlabosies un VL ir jaievel ta , lai vini spetu veidot valdibu vieni pasi , bez nekadam koalicijam , jo 20 gadus mums ir koaliciju valdiba un kur tas ir mus novedis , es tik vienu nesaprotu latvijas veletajos , ka var skrieti un velet vienus un tos pasus politikus 20 gadu garum , ja jau pirmajos desmit gados vini tevi ir izgerbusi pliku , bet musu veletaji tik bauro : labais Lembergs ar savu ZZS , atnaks un visu sakartos , Slesers ar savu buldozeru partiju PLL velas Latviju pasargat no launuma un uzbliest pari visai Latvija stikla kupolu , lai no Maskavas atbraukusie dublos nesasmeretu glaunos gumijas zabakus , SC ar Usakovu prieksgala mums te sola uzrikot Biseku vai Aphazijas nemierus un no fasistiem ar konfiscetiem BMW , 8 maija braukti uz Berlini snabi dzerti , musu puku Andris ar savu TP , vel treknos gadus nespej aizmirst , un runa taka visi butu miljonari , bet TP nau spejiga valstij adot reklamas kampana iztereto naudu , un musu Vienotiba ar Dombrovski prieksgala , kas klanas SVF prieksa un atlauj sevi dratet visaos caurumos , jo nau spejiga nevienu pasutit tris majas talak un vienreiz pateikt pietiek speleties ar tautas pacietibu , taka javel ir vien VL un jaskatas uz ko vini ir spejigi un jadod tiesibas viniem stradat valdiba bez koalicijas , ta lai pie varas ir viena partija nevis visas uzreiz un jega nekada ..........
.
.
vecās čāčas nezin kur pieslieties.
viechai
v
Varbūt Janīna kavējās sava dēla vīna bodē Vecrīgā?
viecha
v
Sīmanīt,nu kādas muļķības tu te gvelz?Janīna gāja uz foto kursiem -uz iesācēju klasi,kur māca par diafragmu un ekspokorekciju.
nnn2
n
vienotībai tak valsts pie dirsas,galvenais,ka savējiem siltas vietiņas un tauta iet uz grunti

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas