Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +11 °C
Daļēji apmācies
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

papildināta - Zatlera Reformu partijas emblēmu noteikti nemainīs

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
NAV VIENALGA
N
labaak izskatiitos balts krusts! bet logo jau saknee ir nesmuks!
Pareizi!
P
Kīlis varēs ieņemt vēl vienu amatu!
Trīs lietas-labas lietas!
T
Tongas karalistes karogs,Sarkanā krusta organizācija un Zatlera Reformu partija!
Tiešām neveiksmīgi
T
Jau pirmoreiz ieraugot šo logo, bija asociācijas, ka Zatlers pārcēlies uz kādu slimnīcu. Vai tiešām tik ļoti sava darbība politikā vēl arvien jāsasaista ar medicīnu? Nevar aizmirst un vēlas atgādināt, ka ir bijušais mediķis? Tas neiet kopā, jo ir kariķēti un smieklīgi. Zatler, mainies, ja jau vēlies iet politikā! Un nomaini šo partijas logo, kas ir reti neveiksmīgs! Latvijā taču ir daudz labu dizaina speciālistu. Varbūt tomēr vērts izmantot viņu profesionālos pakalpojumus? Rezultāts noteikti būs labāks! Neesi ietiepīgs kā ēzelis, ieklausies labos padomos!
Nago blats
N
A ka tas nago blats ir Šlosera pakalpiņš, to neviens nav pamanījis? Baigi skarbā pētnieciskā žurnālistika... Komentētāji - lielākā daļa pilnīgi infantilas būtnes.
Imants
I
Varējāt jau gan apmainīt. Jo: 1) Tas nav veiksmīgs logo. 2) Tagad jau jūs sākat izskatīties kā spītīga mamzele. 3) Ja nespējat atzīt savas kļūdas (un sarkanā krusta simbolikas izmantošana bija kļūda) ātri un mainīties, tas rāda, cik nepieredzejuši esat un lielas kļudas aizsargāsiet vēl spītīgāk. Un kļūdās visi. Tas man viedolkis jums, ZRP, no vēlētāja, kas grib par jums balsot, bet sāk apšaubīt, vai tas būtu labs lēmums. Arī "Zatlera" likšana partijas nosaukumā nebija īpaši prātīgs gājiens. Vērošu jūsu rīcību turpmākajās nedēļās.
Barts
B
Zatlers man atgādina tādus politiķus kā, piemēram, Indulis Emsis&co. Proti, nepiemērotība publiskām izpausmēm un izcelšanās ar dažādiem dīvainiem izteikumiem. Tas, ka Zatlers apgalvo, ka citādāks skatījums uz krustu ir 'interpretācijas tēma' vēl neko nenozīmē, jo kaut ko apzīmēt par interpretāciju neparedz, ka tā ir aplama. Turklāt tiek piemirsts, ka arī pašu ieliktais vēstījums simbolā ir 'interpretācija'. Līdz ar to viņam būtu jāpaskaidro, kapēc citas interpretācijas ir sliktākas nekā viņa sniegtā. Līdz šim tas nav izdarīts.
jautājums
j
Emblēma ir vēstijums bez vārdiem ar grafiskām zīmēm un simboliem. Un vai nu tā ir vai nav Sarkanā krusta emblēma ir viena lieta. bet ZRP emblēmas simboliskais vestījums ir diezgan šaušalīgs...Cauršauts krusts! Jo Sarkanā krusta nozīmē ir- Nešaut! Un tā ir cienīta jau divos Pasaules karos un neskaitāmos militāros konfliktos. Sarkanā krusta misijas pārstāvji nekad nav bruņoti un vienmēr ir neitrāli. Ženevas konvencija ! šai zīmei ir ļoti slavena vēsture, ko cēluši tie, kas nesot šo zīmi un misiju ir nošauti. Un tagad kādi politikāņi vienkārši šo simbolu piesavinās savām sīkajām , merkantīlajām interesēm. Un ja tā nav Sarkanā krusta zīme, tad tas ir vienkārši ir cauršauts krusts un fundamentālais musulmanis to vienkārši sapratīs kā zīmi uz Džihadu . Principā aicinājums uz reliģisko neiecietību.
Čūska
Č
Odžu midzenis pamodies Labi, ka čūskai inde pietiek tikai vienam dzēlienam.
saldai ēdiens.
s
Tikai kroplis var kropļot civeka uzvārdu. Zatlers ir izdarījis daudz laba, atšķirībā no viņa gānītājiem un nīdējiem. BET, nabaga Šleserītim skauž vistrakak, jo viņa uzvadram priekšā nevar likt Doktors.... Domajams, ka A.Š. DOMUBIEDRI ir galvenie Zatlera nīdeji un naidīgo komentāru driķelētāji . Kaunieties!
Vārds
V
sāksim ar to , ka deva tautai cerību uz labāku nākotni !
  • 1
  • 0
?
?
Ko labu ir izdarījis Zatlers?
  • 0
  • 1
+++
+
Ir bijuši iebildumi pret NIVEA un NIVEJA, bet piesieties nevarēja. ZRP emblēmai ari nevar piesieties ! Atraduši par ko taisīt kriminallietas , kad netiek gala ar riktīgiem kriminālnoziegumiem ! Nagobadam nav ,ko darīt?
Imants
I
Par ko tu runā? Niveja ir tieši pretējs piemērs. Lai arī Latvijā ražotais bija vecāks, to aizliedza ar šo nosaukumu ražot. Jo redz Nivea ir reģistrēta marka.
  • 0
  • 0
K-K
K
... VP, V.Zatler, sper tacu vajadzigo nakamo soli - piegriez partijas emblemas izteiksmes virzienu uz savas etniskas izcelsmes un no tas nakusas atbalsta un atkaribas puses ! ... Vienkarsi partaisi to par AUSEKLITI, vai lieci to uz mazdruscin lielaka AUSEKLISA fonu ! ... Ta apsausi tris ezelausis ar vienu savienu !!!!
milics
m
Tiešām. Ja es uz transparentu uzzīmēšu svastiku tadu kāds bija SS vienībām un tai pāri bultu, vai es drīkstēšu iet piketēt pie valdības ēkas.Man jau tad nebūs SS apzīmējums ,bet cits.Tas būtu adekvāti tam, ko dara Zatlers ar savu partiju.
milics
m
Zinot, ka šī zīme ir problemātiska, Zatlera iebildumi, ka to nemainīs ir vienkārši puiciski smieklīgi.Tas atgādina niķīgu bērnu, kurš neskatoties uz vecāku iebildumiem, paliek pie sava.
Barons
B
Es savai partijai kā logo likšu seno latviešu ugunskrustu. Un visi, kuri tajā saskatīs kautko citu, būs vienkārši savu interpretāciju upuri....;)))
Antons
A
tieši tā !
  • 2
  • 0

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas