Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +6 °C
Daļēji saulains
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

Pēc makšķernieka izglābšanas, glābēji pašu spēkiem vairs netiek krastā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
striķis
s
Viņus nevar kaut kā sasiet??? vai piesiet pie priedes, lai neiet jūrā?
Jauki
J
Ceru, ka abi glābēji paguva makšķerniekam pastāstīt, ko par viņu domā!
MILEMBA+ENZELIN
M
Pēc makšķernieka izglābšanas, glābēji pašu spēkiem vairs netiek krastā = Kulturālāki gan vajadzētu. Pieturas zīmes neliek tā vienkārši uz dullo, kā vien ienāk prātā...
nu un
n
Man gan nebūtu interesanti. Kāds tur pētījums, un cik resursi jāiegulda, lai tādu veiktu kvalitatīvi. Ne katrs var tādu rakstu uzrakstīt.
hmmm
h
Tiešām, būtu ļoti interesanti izlasīt rakstu, padziļinātu pētījumu par bļitkošanu. Skaidrs, ka viņi visus riskus apzinās un pat ļoti labi. Un tomēr dara. Kāpēc!?
rose
r
esmu dzirdejusi, ka tiesam slimiem cilvekiem atsaka helikopteru -jeb liek maksat.Seit tas notiek par m usu naudu.Japiedzen!Lai tas tiesam iznak dargs hobijs
.
.
zini, ir ļoti liela starpība, vai palīdz cilvēkiem, kas patiesi nonākuši nelaimē, vai idiotiem, kuri apzinoties visus riskus pakļauj savu dzīvību bezjēdzīgām briesmām. un gan jau nav pēdējie mudaki, ko no ledus nocels, būs vēl.
arii miil pabljaut
a
Ja jums kaardeiz pasiem vajadzees glaabeejus, tad vareesiet noveerteet gan to vai ir "izklaide", gan arii cik gudri ir saukaaties par "degjeneraatiem". Pat komentaaru puiblikai nevajadzeetu buut galiigiem cirvjiem!
@
@
Rēķinu zivju bendēm! Par visu.
XXL
X
Interesanti, cik maksā tāds prieks? Uzrāpties pašam uz ledus jūrā un bļaut "vai vai mani nes jūriņā, glābiet " -taču nevarētu būt bezmaksas izklaide?
nunis
n
Visus tos pļitkotājus sodīt!!!
.
.
te gribas pielietot urbanoviča bagātību pilnā apjomā. kāpēc bļ.... glābējiem jāriskē ar dzīvību un veselību kaut kādu kretīnu dēļ???? taču jau cik dienas atpakaļ pa visiem plašsaziņas līdzekļiem ziņoja, ka lai nekāpj uz līča ledus. goda vārds, beidzot es vēlos saņemt detalizētu informāciju par to, vai šādu deģenerātu glābšana ir vai nav maksas pakalpojums? vai to apmaksā no nodokļiem? diena, lūdzu, uzrakstiet kaut ko par šo tēmu.
panteists
p
Es domāju, ka turpmāk VISUS TĒRIŅUS, kas saistīti ar glābšanas darbiem, no tiem draņķa bļitkotājiem jāiekasē trīskārtīgā apmērā. Tie parazīti riskē ar savu dzīvību, šķērdē citu cilvēku laiku un valsts (tātad arī manu!) naudu, beigu beigās – riskē ar citu cilvēku dzīvībām.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas