Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +8 °C
Daļēji apmācies
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

SCP kopsapulcē pieņem rezolūciju par Vienotības partijas izveidi

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Zelma Birzniece
Z
ja paskatās-spartieši teica atēniešiem.Sākumu aizmirsām un tāpēc beigas nesapratām
Jukums
J
Interesanti, ka Vienotības sociāli-ekonomisko politiku kritizē paši SCP biedri. Un šeit teiktajam var tikai piekrist: Štelmahers atgādināja, ka SCP tās izveidošanās laikā solījusi realizēt sociāli atbildīgu politiku un realizēt godīgu valsts pārvaldi. Tomēr gandrīz nekas no tā neesot izdarīts. «SCP darba grupas ir izčākstējušas, SCP deputāti Saeimā pilda vien balsošanas mašīnas funkcijas, publiskajā telpā arī netiek dzirdēti SCP pārstāvju iebildumi pret notiekošo,» sacīja politiķis. Štelmahers uzsvēra, ka valdība «muļļājas» jau divus gadus un nevar veikt nepieciešamās reformas, tā vietā tiek paaugstināti nodokļi un pieaug energoresursu cenas. «Valsts institūcijas terorizē iedzīvotājus un uzņēmējus, tagad jau ķērušies klāt deportētajiem iedzīvotājiem. SCP klusējot akceptē, ka cilvēki pārdeklarējas citās valstīs. Kurš par to uzņemsies politisko atbildību?» pauda SCP pārstāvis. Reklāma Politiķis norādīja, ka šā brīža sadarbības formātā – ar partijām «Jaunais laiks» un «Pilsoniskā savienība» – nav izdevies realizēt sociāli atbildīgu politiku. Brīžiem tiekot piekopta pat pilnīgi labēja politika, piemēram, saistībā ar elektroenerģiju. Štelmahers arī atgādināja par pašreizējo «Vienotības» reitingu, vēršot uzmanību uz to, ka iespējams gūt lielu sakāvi gaidāmajās pašvaldību vēlēšanās.
hehe
h
Tas viss taču ir veltīgi, nu sakiet, kurš tad par viņiem vairs balsos? Nekādas reformas nav veiktas, vienkārši nogrieza algas un pabalstus, palielināja nodokļus un tarifus. Tā visa viņu gudrība. Tad jau arī piecgadīgs bērns var vadīt valsti..
jaa
j
Vārds 10.04.2011 12:20 Ziņot! arī grānatvedis 10.04.2011 12:19 Ziņot! Vienotības / lāča un vilka / valdības pieeja ekonomikai kā skaitļu failam, nesaskatot aiz šiem skaitļiem cilvēkus, var novest pie pārtikas kartītēm kā pēckara gados, uzskata Latvijas Ekonomistu asociācijas valdes priekšsēdētājs, ekonomikas profesors Ivars Brīvers.
jaa
j
He 07:56 Tas viss taču ir veltīgi, nu sakiet, kurš tad par viņiem vairs balsos? Nekādas reformas nav veiktas, vienkārši nogrieza algas un pabalstus, palielināja nodokļus un tarifus. Tā visa viņu gudrība. Tad jau arī piecgadīgs bērns var vadīt valsti.
to cony
t
muļkis esi vai jaunpupsidiots?
cony
c
Apsveicu visu Latviju,ka gudru,domājošu,mīlestību dodošu un rūpi par visiem vienādi turošo cilvēku Vienotība veidojas,stiprinās un piepulcina ar vien jaunus jaunus cilvēkus,kas gatavi gudri un demokrātiski parūpēties arī par tiem,kam vēl mūsu apstākļos neiet tā kā paši vēlētos.
KLM
K
Vienotības neliešiem savā sabatā vajadzēja pie sienas piekārt Kononova bildi melnā rāmējumā. Galu galā Vienotība turpina Kononova iesākto genocīdu pret Latviju un tās tautu, turklāt savu tētiņu sen ir pārspļāvusi.
re,kā!
r
======Iznāk, ka šī jenotības jautrā kompānija "'strādā "'valsts labā tikai tad, kad ir kārtīgā šmigā ,jo tad laikam sirdsapziņa , šnabja ieaijāta ,čuč...un tad var pieņemt tos lēmumus par tautas spīdzināšanu,badinašanu,verdzībā aizdzīšanu.. lai veicas postīšanā, 10.04.2011 08:15 Vienotie jenoti jau 3. gadu iznīcina valsti ,nu, tagad ar visu sirdi un dvēseli to darīt metīsies arī štoks ar losi
He
H
Tas viss taču ir veltīgi, nu sakiet, kurš tad par viņiem vairs balsos? Nekādas reformas nav veiktas, vienkārši nogrieza algas un pabalstus, palielināja nodokļus un tarifus. Tā visa viņu gudrība. Tad jau arī piecgadīgs bērns var vadīt valsti.
cielava
c
Bilde redzamie ir tie, kuri diskridite un demoralize Vienotiba partiju. Ne Stokenbergam, ne Pabrikam, ne Aboltinai nebut velams atrasties Vienotiba, jo vini ir reti pretigi tipi, alkatigi, augstpratigi, kompleksu nomakti radijumi.
Slava Partijai
S
Pēc tam kad viņi pabeiguši slavēt viens otru, izdalijuši balvas un ordeņus viņiem vajadzētu passuukaat viens otru.
U2
U
..nu kāda jauka vestīte!!:)) varēs tumšos vakaros...ielas slaucīt!!! (ko arī novēlu!!!)
Paija
P
jā, tā kā Āboltiņa un Štokenbergs = bijušie kursabiedri, tad varaskarā Āboltiņa uzkundzējās arī Štokenbergam lēmuma pieņemšanā. Cilvēkiem ar mugurkaulu Āboltiņai neizdodas uzkundzēties.
kreatīvi
k
"Partija" asociējas ar "mafija" - Latvijas jauniešiem. Kā tas varēja gadīties ?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas