Laika ziņas
Šodien
Smidzinošs lietus
Rīgā +10 °C
Smidzinošs lietus
Pirmdiena, 14. oktobris
Minna, Vilhelmīne

Šlesers: LPP/LC piedalīsies vēlēšanās un startēs kā atsevišķa partija

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
pensionārs2
p
Padomju varas pēdējos gados tagadējais Šlesers ar uzvārdu ЛИСЫЦЫН "strādāja"viesnīcā "Latvija par "farcovšķiku" . Šaubos, ka 2 kvartālus tālāk esošā "stūra mājā "viņu nezinātu. Tagad viņam Pujāts ir labākais draugs, bet katoļi vienmēr ir savas tautas nodevēji, ne velti Pujāts izgudroja "svētā Štirlica (meinarta) salu. Starp citu- cik partijas šLESRRIS ir izgudrojis, lai tikai tiktu Saimā?
zoste
z
mūlāp šļuseri,negrābsties par ārkārtas vēlēšanām tavai mīdžu,mulāpu partijai,tāds pat ceļš pa skuju taku ejams kā TP
Oskars
O
Kad Šleseri PAŅEMS KNAB , je viņš nav REDZAMS ????!!!!!! Tas ir briesmīgi kad ZAGĻĪ - IZSAIMNIEKOTĀJI smejas un turpina VALDĪT ........!!!!!!!!!!
vai
v
vai šlesera zēni - izbijušie ieleņu vervētāji arī kandidēs?
sviests
s
Kretīnšovs sācies ! Te šlosis te ventiņu punduris bļauj un ārdās un aplej ar samazgām citus! Pretīgi līdz nelabumam. Šo kretīnu laiks ir pagājis un viņu vieta ir centrālcietums!
vai manu vai!
v
sākumā iemāci saviem biedriem novados---kas ir: 1.cilvēcīgums un tā jēdziens kā tāds, 2.godaprāts, 3.atzīt savas kļūdas, 4.neslēpt noziegumus un daudz ko vēl!!!!Elles ratā tādu partiju!!!!
Jauki,
J
ka Šlesera atbalstītāji NAV pamanījuši atšķirību viņa vārdos un pēc tam...darbos...Kā tur ir ar to mūsu sakāmvārdu par vārdiem un darbiem?
Greizo spoguļu karaļvalsts likums
G
Klausies manos vārdos, neskaties uz maniem darbiem!
  • 5
  • 0
atis
a
Vismaz viena normāla partija būs vēlēšanās.
aha
a
normāla, žēl ka pilna ar nenormālajiem, bet nu vismaz būs jautri
  • 3
  • 0
saule
s
Vismaz kāds no oligarhiem piedalīsies vēlēšanās, citādi - garlaicīgi - visi tik sacenšas skaļbļaušanā - nost ar oligarhiem. Atgādina 37. gadu un diemžēl arī 41. un 49. gadu, kad cīņā pret kulakiem uz Sibīriju izveda pusi Latvijas.
skuķis
s
Nesaprotu, kāds sakars oligarhiem ar kulakiem?? ''Kulaki'' naudu nopelnīja ar sūru un grūtu darbu un arī tad viņu mantas apjomu nevarēja ne tuvu salīdzināt ar tagadējo afēristu un mantraušu vieglā peļņā sarausto..tās ir divas, pilnīgi atšķirīgas lietas, kurām nav nekā kopēja..
  • 0
  • 0
saulīt,te nu gan
s
ir cits gadījums,kad oligarhi spiežas iekšā Valsts pārvaldē,Saeimā un ar savu kabatu, mazdomājošo partiju, pakārto likumus un noteikumus dažu privāto biznesu ,ne viss visas tautas interešu labumam un veselīgai konkurencei.Tāpat šie oligarhi jeb latviski lielzagļi nopērk caur ofšoriem mediju varu un tad nozommbē vēl nevainīgus informācijas lietotājus.Tiek veidots uzskats,kas traucē tautas attīstību,bet veicina totalitārismu un stagnāciju.
  • 3
  • 0
vot
v
Salidzinat sis vasaras notikumus Latvija, ar 1941. un 1949. gadu var tikai pilnigs idiots.
  • 12
  • 0
es
e
optimists. nekas. Hitlers arī bija optimists.
līdz
l
...paņēma šaujamo!
  • 1
  • 0
Talmaks
T
Bilde redamais vieplis liecina,ka sis lumpenisir vajpratigs un nenormals. Vai tiesam nekauniga, aglaktiga, augstprtiga Freiberga ir tik slinka un tik bezatbildiga ka ir tik nespejiga un nespej savu darugu ievietot Tvaika iela 4?
Molohs
M
Šlesers nebūs Šlesers ja viņš nekad nepadosies.
Vārds
V
obosratsja, no ņepodatsa
  • 0
  • 0
Re
R
Nav ko bezjēdzigi terēt naudu, ta pat Saeima netiksiet!
replika
r
lai startē... :0 nebūtu slikti, ja par viņu nobalsotu neliela daļa maskačkas un Ustjdvinskas iedzīvotāju. treniņbikšainajiem varētu patikt Buldozers bez Bārdas. 5% nesavāks, bet daļu no SC balsotājiem varētu pievilināt
  • 4
  • 0
Minhauzens
M
Lūgts komentēt LPP/LC partneru - Tautas partijas (TP) - lēmumu organizāciju likvidēt, deputāts izvilka nēzdogu un sāka šņukstēt.
Senais
S
Tā kā sarunā tika pateiktas daudzas objektīvas patiesības, žēl, ka tas no Šlesera, jo mūsu sabiedrībā svarīgs ir teicējs, nevis ko pasaka. Diemžēl.
Forši...
F
Trešdiena, 13.jūlijs (2011), plkst.08:57 | Portāls Apollo.lv Valda Zatlera prezidentūras pēdējos mēnešos Rīgas pils bija iedomājusies rosināt ar likumu noteikt, ka arī eksprezidenta laulātajam pienāktos īpaša pensija, liecina Valsts prezidenta kancelejas sākotnēji slēptā informācija, ziņo portāls Pietiek.com. Šā gada sākumā, vēl vairākus mēnešus pirms prezidenta vēlēšanām Latvijas vēstniecības Eiropā bija saņēmušas Zatlera kancelejas uzdevumu noskaidrot, kāda šajās valstīs ir prakse attiecībā uz sociālo garantiju piešķiršanu prezidenta laulātajam un eksprezidentam. Atsevišķi diplomāti šo interesi bija uztvēruši kontekstā ar gaidāmajām prezidenta vēlēšanām un Zatlera un viņa laulātās draudzenes Lilitas Zatleres vēlmi pamatot sev sociālo garantiju piešķiršanu nepārvēlēšanas gadījumā. Tikmēr prezidenta kancelejas vadītājs Edgars Rinkēvičs toreiz skaidroja, ka uzdevums tādā gadījumā esot pārprasts – vismaz attiecībā uz prezidenta laulāto interese esot bijusi tikai par sociālajām garantijām uz laiku, kamēr otrā puse pilda prezidenta pienākumus. Pietiek rīcībā esošā informācija liecināja, ka Zatlera kanceleja apsvērusi virzīt grozījumus likumā, lai uz Lilitu Zatleri attiektos tādas pašas dāsnas garantijas kā uz kaimiņvalsts Igaunijas pirmo lēdiju. Nu no kancelejas publiskotās dokumentācijas redzams, ka bijis plāns likumam "Par Valsts prezidenta darbības nodrošinājumu" pievienot pantu, kas paredzētu, ka Valsts prezidenta laulātajam pienāktos gan Valsts prezidenta kancelejas norīkota darbinieka -sekretāra - lietveža palīdzība lietvedības un citu ar Valsts prezidenta laulātā darbību saistīto lietu kārtošanai, gan tiesības izmantot valsts apmaksātus transporta, sakaru un viesnīcu (naktsmītņu) pakalpojumus, gan iespēja saņemt ikmēneša reprezentācijas izdevumu kompensāciju 30 procentu apmērā no Valsts prezidenta mēneša atalgojuma. Savukārt pēc Valsts prezidenta amata pilnvaru termiņa beigām un līdz sava laulātā mūža beigām Valsts prezidenta laulātais ik mēnesi saņemtu valsts pabalstu (pensiju) 20 procentu apmērā no Valsts prezidenta mēneša atalgojuma. Pēc personas, kas ir ieņēmusi Valsts prezidenta amatu, atraitņa vai atraitnes lūguma Ministru kabinets varētu lemt pagarināt tiesības izmantot valsts apmaksātu dzīvokli un pakalpojumus, kas saistīti ar tā apsaimniekošanu un uzturēšanu, turklāt Valsts prezidenta laulātais varētu „saņemt un izmantot valsts atbalstu un pakalpojumus, kas noteikti citos likumos”. Tomēr, kā norāda nu jau bijušais prezidenta kancelejas vadītājs Rinkēvičs, "vēlamies uzsvērt, ka pēc Valsts kontroles ieteikuma uzsāktās izpētes rezultātā iegūtā informācija tika pieņemta zināšanai, priekšlikumu virzīšanu izskatīšanai Saeimā Valsts prezidenta kanceleja neplāno".
  • 2
  • 5

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas