Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 21. septembris
Matīss, Modris, Mariss

Urbanovičs: pirms izteikties par citiem, Āboltiņai jāsakārto nevienotā Vienotība

Viņiem vajadzētu veltīt laiku, lai sakārtotu tās nekārtības, kas ir nevienotajā Vienotībā, pirms izteikties par citiem, tā par Vienotības priekšsēdētājas Solvitas Āboltiņas sacīto, ka Saskaņas centra (SC) problēma ir personālijas, atzina SC Saeimas frakcijas vadītājs Jānis Urbanovičs.

SC viena no lielākajām problēmām ir personālijas, tā S.Āboltiņa atzina intervijā laikrakstam Diena.

Vienotības līdere uzskata, ka SC trūkst spēcīgu politiķu, kuri ir spējīgi aizstāvēt un pamatot savu viedokli.

"Viņi, protams, savus ministru kandidātus nav izvirzījuši vēl, bet domāju, ka tā ir SC kā partijas ļoti liela problēma. Ja viņiem šobrīd bija 29 mandāti parlamentā, tad es domāju, ja jūs izietu uz ielas un pajautātu virknei cilvēku, lai nosauc kaut vai pusi no viņiem, es domāju, ka lielākā daļa nezinātu. Tā, manuprāt, ir SC ļoti liela problēma. Skaitliski šie cilvēki ir, bet piedāvājums, kas konkrēti varētu veikt un realizēt politiskos uzdevumus, manuprāt, ir diezgan problemātisks," uzsvēra S.Āboltiņa.

"Kāpēc man būtu jāreāģē uz šādu neslavas celšanu? Tas ir ļoti nekorekti no Saeimas, piedodiet, atlaistās Saeimas priekšēdētājas puses. Varbūt viņa varētu paskaidrot, kāpēc bija jāpatriec iekšlietu ministre? Kāpēc vajadzēja Vienotības ekonomikas ministram liegt piedalīties vēlēšanās? Par Kristovska nesmukumiem neviens nav aizmirsis, arī starptautiski noskanēja viņa privātā sarakste – piedodiet, un šajā brīdī viens no Vienotības līderiem izsakās par citām partijām? Viņiem vajadzētu veltīt laiku, lai sakārtotu tās nekārtības, kas ir nevienotajā Vienotībā, pirms izteikties par citiem. Pagaidiet drusciņ. Nāks rudens, būsim valdībā un varēsim salīdzināt. Ar katru šādu komentāru tāda iespējamība ir mazāka," laikrakstam Diena sacīja J.Urbanovičs.




Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas