Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +10 °C
Apmācies
Pirmdiena, 14. oktobris
Minna, Vilhelmīne

Zatlera partijas nosaukums varētu būt Reformu partija

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
zahars
z
Varbūt nosaukumam ir nozīme bet tikai kā signālam, daudz būtiskāks ir plānotās politikas saturs un izpildītāji, kā arī izpildījuma kvalitāte... tikai tad varēs spriest par kaut ko.... Paskatoties uz varas partijām JL, PS un Štokija kompāniju - viss tvaiks svilpē + graujoša sadarbība+ nespēja pieņemt laikā saprātīgus lēmumus + visa pakļaušana indivīdu ambīcijām (izņemot ar dažiem izņēmumie Kristovski ), bet sākums bija daudzsološs. Ar bažām jāskatās VL kādi tie būs pozīcijā (daži tribūni , nerada iespaidu, ka apjauš valsts pārvaldes nianses), taču atšķirībā no Vienotības izskatās, ka progresē prasmēs un izpratnē. Būs interesanti!
Kash
K
Man jau gan vairāk interesē no kurienes nāks finansējums. Kas maksā, tas pasūta mūziku.
haris
h
Lai atlaistu Saimu jābūt politiskai krīzei valstī. Vai tā bija, vai Saima bija rīcības nespējīga? Nevar spēleties ar savu amata saglabāšanu un valsts atbildību. Kas ir likts priekšā, tukš sauklis - cīņa pret oligarhiem. Kas sponsorē Vienotību-nabagi vai?Cik var šo tukšos pr , tad bija riebīgie Treknie gadi, tagad oligarhi. Lai kādu likumu apstiprinātu ,prezidentam tas ir jāparaksta, tā tad pats svētais Zatlers oligarhu IETEKMI parakstījis. Jābeidz šī bernudārzu spēlēšanās.Ko mēs gribam, lai visu valts par mums maksā? Kur tas ir redzēts. Paši savu sētu nevar iztīrīt. Paši krāpjamies pie pirmās iespējas, bet vainīga taču valsts vai valdība, vai kā jau ērtāk - OLIGARHI.Ir jāciena valsts, ja esam paši ievēlējuši nepilnu gadu atpakaļ, tad esam paši vainīgi. Ko tagad būs katru gadu vēlēšanas.Es jau saprotu tauta domā baigā vara ir rokā. Tagad varēsim viņiem teikt ko darīt, bet vai tie ieteicēji ir spējīgi kaut ko paši godīgi izdarīt. nēēēē!, bet galvenais taču vainot citus. To ,ka citvalstu oligarhi, gan Soros, gan krievu naudas ietekmi ir, tas jau nekas, galvenais jānoēd pašu latviešu bagatie.Kāpēc? Tāpēc, ka paši slimki, bet maitas skaudīgi, un tālāk par savu degunu neredz.
beigas
b
tikai Rubiks vēl atceras par pazemoto vienkāršo tautu un arī tikai aiz vecuma plānprātības.
Vārds
V
Vēl jau ir arī Ždanoka un Kravcovs...Tiksim glābti ne pa jokam...!
  • 4
  • 0
fui
f
kremla degeneratiemk jau daudz un dazhadi veidi ka vazat latvieshus aiz deguna,ja neies cauri zoodarza samekletaa kukuljnjemeja izbidishana,uztaisis raimondsa paulsa partiju un novaks nozombeto balelinju balsis,kurus komunistu bandas teroristiskie propagandisti iezombejushi,ka fashistiskie un brutalie padomju civilokupanti ir "valstspiederigie",,bet komunistu bandas locekli nekad nenesis atbildibu par organizeti grupaa gadudesmitu garumaa veikto teroru pret latvieshu tautu...
Aiva
A
Izskatās, ka Zatleram ir uzdevums - šķelt latviešu vēlētāju un iedabūt SC. Balsošu vienīgi par VISU LATVIJAI!
Vārds
V
kam interesē par ko TU balsosi? :D
  • 0
  • 3
spēks ir bumbās!
s
Mēreno reformu partija likima ietvaros!
Anna
A
Nākotnes melnraksti: Latvija 1934. – 1941. "Baltijas forums" publicēja trīs autoru - Jāņa Urbanoviča, Igora Jurgena un Jura Pajdera grāmatu latviešu valodā ar nosaukumu: "Melnraksti no nākotnes: Latvija 1934-1941", Tajā autori rosina kritiski izvērtēt ideoloģiskas dogmas, kuras pie varas esošie cilvēki joprojām mēģina uzspiest, ka Latvijas tā arī Krievijas sabiedrībai. Grāmatā ir publicēti simtiem dokumentu un vēsturisku liecību, daži no tiem pirmo reizi, kas skaidri parāda, ka reālā integrācija Latvija Republikas integrācija Padomju Savienībā sākas daudz agrāk, nekā bija pieņemts uzskatīt, pavadot to vēsturisko robežu 1940. gada 17 jūnijā. Lejupielādēt pilnu grāmatas versijā latviešu valodā ir pieejams: http://www.balticforum.org/ru/publications/books/Nakotnes_melnraksti/ Apspriest grāmatu var Aleksandr Baltexpert Facebook lapā
hryk
h
pošla n..ar savu melu grāmatu,vēl par laimi ir dzīvi tie kuri pieredzēja okupācijas sākumu ar valstsvīru ,tautsaimnieku,ārstu,juristu,visas nācijas mugurkaula iznīcināšanu,un mežonīga aziātiska režīma ieviešanu,no kuras atraugām netiekam vaļā vēl tagad,paši arī lasāt paskvilas un iestāstāt sev,ka baigie ,,atbrīvotāji,,.
  • 3
  • 0
Oskars
O
ZAGĻU PARTIJA ta būtu piemērota to LOCEKĻIEM ......
Kāda balsu dalīšana ?
K
Kāda balsu dalīšana ?, 06.07.2011 21:30 Kapēc tas varētu "šķelt" vēlētājus ? Vai tad Saeimā ir partijas, kuras vel nav zaudējušas godu un doto vārdu ? Ar kuru tad Latviešu partiju nāktos "šķelt" Latviešu vēlētājus ??? Ar SC ???
Jānis Mednis
J
Diemžēl, Čelovekam taisnība, Zatlera partija tikai palielinās jucekli latviskajā spārnā un krievi var tikt pie teikšanas. Tādas var būt sekas diletantu ienākšanai politikā.
Jānis
J
Čeloveks ienīst Latviju, līdz ar to neiesaku viņam uzticēties.
  • 2
  • 0
S
S
Labāk būtu - Pateicības aplokšnu partija!
lno
l
Vai pag. g.s. partiju ar šādu nosaukumu nenodibināja Kiršteins?
K-K
K
... Nobriedis valstsvirs, saja krizes bridi ar savu komandu sasauktu Nacionala Bloka Kongresu un apvienotu visas partijas viena, vislbak zem Visu Latvijai devizes un karogiem !!!! ... Nedrikst sadrumstalot veletajus, ta ir jau nodeviba pret tautu !!!
YL
Y
Nodibināt jaunu partiju bītu pats dumjākais ko Zatlers varētu izdarīt. Tas patiesībā butu harikiri. Un laba "dāvana" Lemberga komunistiem un puķina aģentie a la saskaņa ar kremli.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas