Laika ziņas
Šodien
Smidzinošs lietus
Rīgā +10 °C
Smidzinošs lietus
Pirmdiena, 14. oktobris
Minna, Vilhelmīne

Zatlers: Politiķa profesijas negatīvo prestižu var mainīt tikai jaunā paaudze

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
KLM
K
Brigmanis šaubās.... ........................................................ Augustiņ ja šaubas māc Kalpaka pieminekli no apgānītājiem sargāt sāc
.....................
.
LETA 03. jūlijs 2011 18:14 Nosūtīt draugam printout.tex Drukāt note2editor.alt Ziņot redaktoram Komentāri Komentāri (2) Valsts prezidenta Stratēģiskās analīzes komisijas vadītājs un sociālantropologs Roberts Ķīlis, kurš nācis klajā ar izteikumiem par pāreju uz maksas augstāko izglītību un atteikšanos no pensiju sistēmas, iespējams, izklāsta topošās Valda Zatlera partijas programmu. Tādu viedokli intervijā pauda Saeimas Zaļo un zemnieku savienības (ZZS) frakcijas priekšsēdētājs Augusts Brigmanis. "Prezidentam pietika drosmes atlaist Saeimu, paziņot par savu iesaistīšanos politikā, bet viņš ne vārda nav teicis, kādu ekonomisko programmu iecerējis realizēt," norādīja Brigmanis. Reģionu populācijas samazināšanās tuvāko piecu gadu laikā Latvijā liks pieņemt ļoti radikālus lēmumus, tostarp atteikšanos no pensiju sistēmas, intervijā žurnālam "Klubs" norādīja Ķīlis. Pēc viņa teiktā, pensiju sistēmas vietā notiks pāriešana uz nabadzības pabalstu, "tas ir, cilvēkiem no konkrēta vecuma pasaka - diez vai mēs jums varēsim nodrošināt pensiju, tā vietā nodrošinot tikai nabadzības pabalstu". Eksperts arī uzsver, ka viņa vecuma un jaunākiem cilvēkiem pensijas nebūšot. Ķīļa vadītā Valsts prezidenta Stratēģiskās analīzes komisija rosinās atteikties no budžeta vietām augstākajā izglītībā un pāriet uz ilgtermiņa mērķētu kreditēšanas modeli. Brigmanis šaubās, vai Ķīļa ierosinājumi ir tikai "viņa personīgā lieta", un ir pārsteigts par Zatlera vēlmi distancēties no sava Stratēģiskās analīzes komisijas vadītāja izteikumiem.
Agija
A
Zatlers skaidri un gaiši pateica, ka jāvēl par VISU LATVIJAI, jo tikai tur ir jaunieši ar citu daomāšanu. Zatler, piedod, bet pie jaunajiem es tevi nevaru pieskaitīt.
cūkas
c
Redz, Šķēles laikā pret valdību nevienu pīkstienu nevarēja izdvest - viena publiska rupjība pret Šķēli vai kādu citu un Tu jau biji notiesāts uz 10 gadiem. Tagad kaut uz ielas pieiej klāt, iepļaukā un sauc par debīlu - neviens neko nedarīs!
KLM
K
Viss mainījās pēc tam, kad biedrs Šķēle pasludināja - vēlētos amatos vajag savēlēt no diviem kretīniem lielāko. Un re, satiec tādu uz ielas, pieej klāt, iepļaukā un sauc par debīlu - neviens neko nedarīs!
  • 3
  • 0
tile
t
Latvija ir nekavejoties jatiesa un jasoda visi tie, kuri ir piedalijusies Latvijas valsts izlaupisana un tautas apzagsana un tas ir jadara nekavejoties, jo daudzi no viniem, LC, TP, ZZS, TB, LC/LPP.....un prezidenti, ieredni, tiesnesi9, prokurori valsta parvalde stradajosie ir pelnijusi muza ieslodaijumu darba nometnes, daudzi naves sodu.
Sorosa finansiāli atbalstītā jaunā
S
Zatlers: Politiķa profesijas negatīvo prestižu var mainīt tikai jaunā PRIDE paaudze
KLM
K
Lembergs, bijušais KLP CK loceklis: Politiķu profesijas negatīvo prestižu var mainīt tikai jauna komjauniešu paaudze
  • 1
  • 0
Sorosa finansiāli atbalstītā mozaik
S
Zatlers: Politiķa profesijas negatīvo prestižu var mainīt tikai jaunā paaudze PRIDE
blefs
b
Zatlera nekonkrētā ļurkšķēšana mani biedē. Par jauniešiem: zinot TP un JL jauniešus, tad labāk palikt pie vecajiem. Saprotul, ka Zatlers tā runā, lai nabaga cilvēciņi sastātos tajā viņa partijā. Vispār kaut kā drūmi ar to Zatleru un viņa hiperaktīvo olgalvi.
AIZGāJEJS AR AKMENI ROKāS
A
Zatlera čujs un ņu 03.07.2011 15:28 Ziņot! Pareizi dara Zalers, ka aicina nobērēt oligarhus,jo,kamēr vinš nezināja,kas ir oligarhi , Dakterim bija pilnas kabatas ar treknām aploksnēm , bet tagad, kad saimnieko jenoti nu jau 3 gadus ,pēkšņi,prezidents nāk pie apskaidrības, ja neatstās šo uz otru sroku,beigas ir, jo dakteris jau pārverties par apaļu nulli, ,bet preža krēslā iesedīsies cits, tadēļ ceturtā gada pēdēja mēneša pēdējas dienās pēkšņi uzzināja ,ka ir 3 oligarhi un saprata, ka ,ja kļūs atkal dakteris, tad slimniekiem pa lāča valdīšanas laiku nokonsolidets tik daudz, ,ka, ne tikai nav ko likt aploksnē,bet ka nav ko likt pat mutē
NRA
N
Mūsu mīļie lasītāji. Nav viegli to šobrīd atzīt, taču NETICIET NEVIENAM NRA RAKSTĪTAM RAKSTAM, pat ne burtam. Tā vienkārši nav Taisnība. Esam noguruši no spriedzes rakstot tendenciozus viedokļus un intervijas. Nav viegli pa naktīm sarakstīto saskaņot, lai Aivaram tas patiktu. Visu dienu jāseko līdzi komentāriem un jārada pozitīvs iespaids par Aivaru, nomelnjot Zatleru un viņa piekritējus, ne jau tikai NRA portālā, tas būtu sīkums. Visos, visos ziņu portālos jācenšas Aivaru attēlot kā pozitīvo varoni. Arī par Andri un Aināru nevaram aizmirst, jābūt solidāriem, viņiem tāpat ir grūtibas ar atbalstu. Bez tam visās Zatlera un Sipenieces runās, rakstos jāmeklē stila un gramatikas kļūdas. Tāpat nav viegli atrast personas, kas par naudu gatavas pat velnam atdoties. Mēs atradām Edvardu Ratnieku, kurš gatavs pat zem vilciena gulties. Bet arī vilciens mums pašiem jāstumj. Žēl mums Aivara, kaut arī līdz nemaņai pārbijies no Sorosa, viņš tāpat kā Andris un Ainārs ir nolēmis CIETI palikt savās pozīcijās. Aivars cer ka no sorosiešiem izdosies aizstāvēties ar ziediem bruņotu pensionāru un tuvo austrumu algotņu palīdzību , jo vietējie ir pārdevušies tieši Sorosam. Redzot ka situācija var attīstīties pat līdz pilsoņu karam, mēs nespējam vairs klusēt. Patiesībā sirdī mēs esam kvēlākie Zatlera fani. Mēs ceram ka kādreiz, plaukstošā no korupcijas brīvā Latvijā strādāsim patiesi neatkarīgā presē. Līdz šim saņemto Lemberga stipendiju ziedosim portālam manabals.lv Ar patiesu cieņu Kristaps, Ritums, Elita, Māris, Jānis, Juris, Šmuris, Milda, Berta, Zita, Rita, Kārlis Krēsliņš, Andris Bērziņš un pārējie komentētāji.
Kretīns
K
Ne tik daudz jaunā paaudze,cik politiķa rīcība. Ja mūsu politiķi masveidīgi noslīcināsies ar galvu podā,tad patiesi dziļa CIEŅA.
Žuks
Ž
Ja jaunā paaudze ir kāds Ratnieks, Pietkevičs, ierēdnīši no IZM un pašvaldībām kā tūristi par valsts naudu priekšgalā, virkne grūtgalvīšu ar neiesāktu augstāko izglītību un vēl tie valsts karogu piesmējēji, tad Zatlers stipri alojās savos spriedumos... Ne jau paaudžu nomaiņa kā kāda burvju nūjiņa noteiks politiķa prestiža maiņu, bet gan godīgums savā un citu priekšā un vēlme kalpot Tēvzemei, Brīvībai un Tautai!
dzeris
d
Piemēram, jenotu jaun-dupsis.
Lelle-Zatleram
L
Kamēr nebūs izveidota tiesiska valsts un vecie valsts izlaupītāji sabāzti aiz restēm, par biedinājumu nākamajiem varturiem, tikmēr nekas te nemainīsies. Ja paliks vecā apziņa, ka var zagt un netikt sodīts, tad nāks jaunie un turpinās zagšanu...starp jaunajiem zinu vēl lielākus nagļecus un kampējus.
Memory
M
''Pēc darba augļiem viņus būs pazīt / vērtēt'' - vai mūžīgi jauns (sirdī/dvēselē) vai vecs jau divdesmit gados, tas nav pamats ne cerībām, ne pesimismam. Gudru galvu vajag, prasmīgas rokas, stigru mugurkaulu un veiklas kājas - papildus labas zināšanas un ''liesmojošu sirdi'', un, tad, kā novēl : ''Ar Diev' palīgu'!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas