Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +23 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 8. jūlijs
Adele, Antra, Ada

ZRP noliedz, ka sākuši kopīgas sarunas ar SC bez Vienotības dalības

Medijos izskanējušie apgalvojumi, ka  Zatlera reformu partija (ZRP) un Saskaņas centra (SC) eksperti jau esot sākuši kopīgu darbu bez Vienotības līdzdalības neatbilst patiesībai, jo ZRP aicināja uz ekspertu  tikšanām visas Saeimā iekļuvušās partijas, izņemot ZZS, portālam Diena.lv atzina ZRP pārstāve Daiga Holma.
"Kopš trešdienas vakara esmu lūdzis VL!-TB/LNNK vadītāju Raivi Dzintaru vienoties par tikšanās laiku ZRP un Nacionālās apvienības (NA) ekspertu grupai par ekonomikas programmas jautājumiem. Kamēr nav notikusi tikšanās ar NA, jaunas tikšanās šādā formatā ar SC nenotiks.  Visupirms vēlamies runāt ar Vienotības ekspertiem, taču Vienotība līdz piektdienai tālākas sarunas ir apturējusi," atzina ZRP Ministru prezidenta kandidāts Emunds Sprūdžs.

ZRP atgādina, ka ZRP ekspertu grupu nepieciešamību savstarpējai komunikācijai ierosināja Vienotība detalizētu jautājumu saskaņošanai.

Jau ziņots, ka ZRP un SC eksperti ceturtdien tikās Saeimā, apspriežot ekonomikas un finanšu jautājumu bloku. No ZRP puses sarunās piedalījās Edmunds Sprūdžs, Vjačeslavs Dombrovskis un Roberts Ķīlis, bet SC pārstāvēja Nils Ušakovs, Jānis Urbanovičs un Iveta Strautiņa.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas