Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +10 °C
Skaidrs
Sestdiena, 4. maijs
Viola, Vizbulīte, Vijolīte

Papildināta (12:46) - No amata atkāpies LRA prezidents Gedrovics

Latvijas Reklāmas asociācijas (LRA) ārkārtas kopsapulcē biedru uzticības dēļ no amata atkāpies LRA prezidents Kārlis Gedrovics un līdz ar viņu arī pārējie padomes locekļi, biznesa portālu Nozare.lv informēja LRA valdes locekle Ingrīda Krīgere-Lāce.

Gedrovicu ievēlēja LRA prezidenta amatā 2012.gada 22.novembrī ar vienas balss pārsvaru. Tika ievēlēti arī pieci padomes locekļi.

Krīgere- Lāce norādīja, LRA ārkārtas kopsapulcē 8.janvārī bija paredzētas viena padomes locekļa vēlēšanas (padomē ir 7 padomes locekļi), sapulces laikā sākās plašākas diskusijas par novembrī notikušajām vēlēšanām un ievēlēto prezidentu.

Līdz ar to Gedrovics lūdza biedrus veikt uzticības balsojumu, tā rezultāts bija neizšķirts. Pamatojoties uz šo rezultātu Gedrovics pieņēma lēmumu atkāpties no prezidenta amata, jo lai realizētu savu programmu, uzskata, ir nepieciešams lielāks biedru atbalsts un līdzdarbība.

Kopā ar prezidentu no amata atkāpās arī pārējie padomes locekļi.

"LRA darbībā nekas nemainīsies, jo izpildvara, valde, kas atbild uz jautājumiem, kārto ar likumdošanu un citām ikdienas aktualitātēm saistītas lietas, turpinās strādāt," uzsvēra Gedrovics.

Pēc mēneša notiks jaunas Latvijas Reklāmas asociācijas prezidenta un padomes vēlēšanas, kurām pieteikties var ikviens LRA biedrs.

Kā ziņots, stājoties amatā, Gedrovics par vienu no mērķiem izvirzījis sadarbības veicināšanu nozarē, kā arī norādīja, ka tic reklāmai kā būtiskai ekonomiskās sistēmas sastāvdaļai, un, viņaprāt, ja nebūs reklāmas, ekonomikas struktūra būs daudz neefektīvāka.

Jauns LRA prezidents tika vēlēts, jo beidzās iepriekšējā vadītāja pilnvaru termiņš. Iepriekš LRA prezidents bija Ģirts Ozols, kurš līdz oktobra vidum vadīja MMS Communications Latvia. Ozols pēc tam turpināja darboties LRA padomē.

LRA darbojas kopš 1994.gada un apvieno Latvijas lielākās reklāmas, mediju aģentūras, medijus, lielākos reklāmdevējus.

(Pievienota 6.rindkopa, 8.-9.rindkopa.)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas