Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +10 °C
Apmācies
Pirmdiena, 14. oktobris
Minna, Vilhelmīne

Privātpersonas piereģistrējušas un piedāvā atpirkt vairākus domēnus ar Zatlera partijas vārdu

Veiklas privātpersonas piereģistrējušas vairākus domēnus ar Zatlera reformu partijas (ZRP) vārdu, kurus tagad piedāvā atpirkt, noskaidroja aģentūra LETA.

Darījumam tiek piedāvāti četri neizmantoti, brīvi domēni bez piesaistīta satura - "zatlera-reformu-partija.lv" , "zatlerareformupartija.lv", "reformu-partija.lv" un "zrp.lv".

Kā pastāstīja viens no domēnu tirgoņiem, atsevišķi viena domēna cena varētu būt ap 200 latiem, bet visa komplekta iegāde varētu izmaksāt 400 latus.

Domēnu īpašnieks atzina, ka to reģistrācija esot tikai bizness un "nekā personīga". Par domēnu iegādi esot izrādījuši interesi arī citi, tomēr tiem šos domēnus īsti negribētu atdot. "Negribam arī taisīt lielu biznesu," viņš piebilda.

ZRP pārstāve Daiga Holma aģentūrai LETA skaidroja, ka partija šo domēnu iegādē neesot ieinteresēta un partijas mājaslapa arī tālāk būšot www.reformupartija.lv. Patlaban šajā adresē lasāmi vien daži paziņojumi, bet Holma solīja, ka jau tuvākajās dienās mājaslapa būšot pilnībā gatava.

Kā ziņots, domubiedru grupa, kas atbalsta esošā Valsts prezidenta Valda Zatlera darbību, jūlija sākumā izveidoja interneta mājaslapu www.reformupartija.lv.

Šī domēna reģistrācijas informācija liecina, ka lapas izveidotājs ir ar reklāmas un mārketinga jomu saistītais Māris Kravalis, kurš aģentūrai LETA apstiprināja, ka ir šīs lapas administrators un pārstāvot domubiedru grupu. Lapas izveide esot "sagatave nākotnei", un par tās izveidi neesot saņemti nekādi līdzekļi.

Kā ziņots, ZRP tika dibināta 23.jūlijā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas