Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 29. aprīlis
Raimonds, Laine, Vilnis

Banka Citadele aicina pastāstīt par izciliem cilvēkiem sev līdzās

Banka _Citadele _kā akcijas _Latvijas lepnums _atbalstītāja aicina Latvijas iedzīvotājus iesniegt stāstus par izciliem cilvēkiem sev līdzās. Tos bankas darbinieki pieņems visās bankas filiālēs un nogādās akcijas organizatoriem. Ja stāsti tiks iesniegti līdz 2010.gada oktobra beigām, tie tiks izvērtēti vēl šajā gadā, ja vēlāk - tad nākamajā gadā.

Katrā Latvijas nostūrī dzīvo un strādā ļaudis, kas citiem padara dzīvi labāku tikai ar to vien, ka viņi ir mums blakus un palīdz, nedomājot par materiālu labumu. Latvijas lepnuma akcijas mērķis ir atrast un godinātu šos sirsnīgos, pašaizliedzīgos un nesavtīgos cilvēkus, un pastāstītu par viņu labajiem darbiem.

Reģionālās klientu apkalpošanas daļas vadītāja Dace Priede: “Šīs akcijas mērķis ir veicināt līdzjūtību un labdarību cilvēku savstarpējās attiecībās un pateikties tiem, kas darījuši labu. Nepieciešamības gadījumā bankā apmeklētājus nodrošināsim ar papīru un pildspalvu, un iesniegtos stāstus bez maksas nogādāsim akcijas organizatoriem. Stāsti var būt visdažādākie - par nesavtīgu rīcību, sakopjot apkārtējo vidi, risinot dažādas sadzīviskas problēmas vai glābjot kādam dzīvību.”

Bankai ir 20 klientu apkalpošanas centri Rīgā un 23 Latvijas reģionu pilsētās.

Ar Latvijas lepnuma stāstiem var iepazīties www.diena.lv, apbalvošanas ceremoniju 26. decembra vakarā rādīs telekanāls TV3, bet laikraksts Diena 27. decembrī izdos speciālpielikumu Latvijas lepnums 2010.


Jau piecpadsmito gadu laikraksts Diena un TV3 rīko akciju Latvijas lepnums. Vairāk par tās norisi lasi akcijai veltītajā sadaļā

 

 

 

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli



2017. gada stāsti

Vairāk 2017. gada stāsti


2016. gada stāsti

Vairāk 2016. gada stāsti


2015. gada stāsti

Vairāk 2015. gada stāsti


2014. gada stāsti

Vairāk 2014. gada stāsti


2013. gada stāsti

Vairāk 2013. gada stāsti


2012. gada stāsti

Vairāk 2012. gada stāsti


2011. gada stāsti

Vairāk 2011. gada stāsti


Jaunumi

Vairāk Jaunumi