Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +16 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 20. maijs
Venta, Salvis, Selva

Kanādas policija moteļa numurā atrod 40 dzīvus pitonus

Kanādas policija piektdien kādā motelī vienā no numuriem atradusi 40 dzīvus pitonus, kuru garums svārstījies no 30 līdz 137 centimetriem, vēsta aģentūra Reuters, atsaucoties uz policijas paziņojumu. Pitoni atrasti Brentfordas pilsētā valsts dienvidos, aptuveni 100 kilometrus no Toronto.

Kā paziņojuši moteļa darbinieki, plastikāta kastes, kurās atradās čūskas, uz moteli atvedis kāds laulāts pāris, kurš noīrējis numuru uz vienu diennakti. Kad ieradās policija, laulātie jau bija pametuši moteli.

„Čūskas atradās tām neatbilstošos apstākļos un to veselības stāvoklis bija katastrofāls. Policisti izsauca Biedrības cīņai ar nežēlību pret dzīvniekiem pārstāvjus, kuri uzņēmās rūpes par 40 atrastajiem pitoniem,” aģentūra citē Kanādas policijas pārstāvja teikto. Atbilstoši viņa vārdiem, čūsku stāvoklis vairāk bažas nerada.

Jāatgādina, ka pagājušajā nedēļā Kempbeltonas pilsētā Kanādas austrumos no krātiņa izkļuvis pitons nožņaudza divus mazus bērnus. Kā paziņoja vietējās varas iestādes, čūska izkļuva no terārija privātā zooveikalā, kas atradās ēkas pirmajā, bet pēc tam pa ventilācijas sistēmu nonāca otrā stāva istabā, kur gulēja abi zēni. Vēlāk čūsku nošāva policisti.

Kā atzīmē aģentūra, Kanādā privātpersonām ir aizliegts turēt pitonus, tādēļ policija tagad meklē no moteļa pazudušo laulāto pāri. Atbilstoši policijas rīcībā esošajai informācijai, laulātie nesen izlikti no mājokļa, kur pirms tam, domājams, turēti pitoni, 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Baltijas valstis

Vairāk Baltijas valstis


Eiropa

Vairāk Eiropa


ASV

Vairāk ASV


Krievija

Vairāk Krievija


Tuvie austrumi

Vairāk Tuvie austrumi


Cits

Vairāk Cits