Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Fotokonkursa Dienas sēne 2018 noslēdzošajā nedēļā uzvar baravikas fotogrāfija

Noslēdzies laikraksta Diena un a/s Latvijas valsts meži fotokonkurss Dienas sēne 2018. Konkursa norises 12. nedēļā uzvaru ieguvusi Elīnas Lukjanovičas fotogrāfija, kurā redzama Skultes novadā atrasta baravika.

Sveicam Elīnu ar konkursa iknedēļas balvu - ozolkoka sēņu dēlīti no a/s Latvijas valsts meži, ko saņem tas konkursa dalībnieks, kura iesniegtā fotogrāfija attiecīgajā nedēļā gūst visvairāk balsu fotokonkursa mājaslapā - Diena.lv/sene. Par balvas saņemšanu laikraksts Diena sazināsies personīgi.

Piektdien, 26. oktobrī, fotokonkursa noslēguma publikācijā žurnālā SestDiena varēs lasīt ne tikai par Latvijas sēņu ražu šajā gadā, bet tiks paziņots arī tās fotogrāfijas autors, kurš, saņemot visvairāk balsu, iegūst galveno balvu – laikraksta Diena pilnā komplekta abonementu pusgadam. Tiks paziņoti arī skaistākās un interesantākās sēņu fotogrāfijas autori, balvā saņemot laikraksta Diena pamatkomplektu + kultūras un izklaides izdevumu KDi un laikraksta Diena pamatkomplektu + žurnālu SestDiena.

Noskaidrots tiks arī atraktīvākā sociālo tīklu attēla autors, kurš, publicējot savu šī gada sēņotprieku sociālajos tīklos, kopā ar attēlu atzīmēja tēmturus #dienassene un #mammadaba. Konkursa organizatoru simpātiju balva atraktīvākā sociālo tīklu attēlu īpašniekam - īpaši sēņotāju zābaki ar saukli "Latvieša gēni liek meklēt sēni".

Fotokonkurss šogad noritēja 12 nedēļas - no 27. jūlija līdz 21. oktobrim. Šajā laika posmā ikvienam bija iespēja gan piedalīties fotokonkursā, iesniedzot savu sēņu fotogrāfiju, gan balsot par citu fotogrāfijām.


https://www.diena.lv/sene

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas