Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +6 °C
Apmācies
Trešdiena, 24. aprīlis
Nameda, Visvaldis, Ritvaldis

Knicks vadība: Porziņģis ir ļoti svarīga mūsu nākotnes sastāvdaļa

Latviešu zvaigzne Kristaps Porziņģis ir ļoti svarīga Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Ņujorkas Knicks nākotnes sastāvdaļa, ceturtdien preses konferencē paziņoja kluba vadība.

Knicks komanda treniņnometni pirms jaunās sezonas uzsāks nākamajā nedēļā. Savukārt NBA regulāro čempionātu vienība uzsāks 17. oktobrī savā laukumā pret Atlantas Hawks.

Porziņģis tikmēr jau ir atgriezies Ņujorkā un pievienojies komandas biedriem, kuri gatavojas jaunajai sezonai. Kā pirmssezonas preses konferencē ceturtdien atklāja Knicks prezidents Stīvs Milss, latvietis šonedēļ ir pabijis vienības bāzē.

Latvijas basketbolists februārī guva ceļgala krustenisko saišu plīsumu. Ierasts, ka šāda savainojuma izārstēšana prasa vismaz pusgadu, bet Porziņģa gadījumā tika pieminēts, ka viņš varētu izlaist pat visu nākamo sezonu. Viņa atgriešanās gan tiek gaidīta aptuveni sezonas viducī.

"Ar Kristapu esam kontaktējušies visu vasaru. Jūtamies labi par notiekošo atveseļošanās procesu," pauda Milss, piebilstot, ka pagaidām vēl nav zināms latvieša atgriešanās laiks. Tāpat kluba prezidents vēlreiz uzsvēra, ka Porziņģa atveseļošanās process nekādi netiks sasteigts.

Savukārt Knicks ģenerālmenedžeris Skots Perijs atklāja, ka šovasar ar Porziņģa pārstāvjiem bijušas sarunas arī par jauna līguma noslēgšanu, tomēr diskusiju saturu viņš negrasās atklāt.

"Porziņģa pārstāvji zina, ka vēlamies viņu paturēt un noslēgt ilgtermiņa līgumu," teica Perijs, piebilstot, ka latvietis ir svarīga Knicks nākotnes sastāvdaļa.

Pašlaik 23 gadus vecajam Porziņģim ar Knicks vēl ir spēkā līgums uz nākamo sezonu, taču jau šajā vasarā izskanējušas runas, ka starp abām pusēm varētu tikt noslēgta jauna vienošanās.

Šajā vasarā Knicks ar Porziņģi var noslēgt līgumu, kura maksimālā vērtība ir 157 miljoni dolāru (133 miljoni eiro) piecos gados. Tiesa, pagaidām klubs nesteidzas ar jauna kontrakta noslēgšanu.

Iepriekš arī izskanēja informācija, ka Knicks ir viena no komandām, kur savu karjeru labprāt turpinātu viena no NBA zvaigznēm Džimijs Batlers. Viņš pašlaik vēlas atstāt Minesotas Timberwolves vienību un vēl kā vēlamos galamērķus nosaucis Rodiona Kuruca pārstāvēto Bruklinas Nets un Losandželosas Clippers.

Knicks vadība ceturtdien preses konferencē uzsvēra, ka tā vēlas attīstīt pašreizējo spēlētāju sastāvu un savā pārbūves procesā neko nesasteigt, iemainot kāda augstākā kaluma basketbolistu, kāds, piemēram, ir Batlers.

Knicks aizvadītajā sezonā jau piekto reizi pēc kārtas nekvalificējās izslēgšanas turnīram.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi