Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +10 °C
Skaidrs
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

Liverpool pieveic Ņūkāslas United un nostiprinās premjerlīgas līderpozīcijā

Anglijas premjerlīgas kopvērtējuma līderpozīcijā pirmdien nostiprinājās Liverpool vienība, kas 20.kārtas mačā savā laukumā ar 4:2 (0:0) pārspēja Ņūkāslas United futbolistus.

Pirmajā puslaikā pēc VAR pārbaudēm katrai komandai aizmugures dēļ netika ieskatīti pa vieniem vārtiem, bet "Liverpool" līderis Mohameds Salāhs nespēja realizēt 11 metru soda sitienu, viņa raidījumu 22.minūtē atsitot "United" vārtsargam Martinam Dubravkam.

Toties otrajā spēles daļā tika gūti seši vārti. Jau puslaika ceturtajā minūtē Salāhs vadībā izvirzīja mājiniekus, bet piecas minūtes vēlāk Aleksandrs Īsaks panāca 1:1. Spēles 74. un 78.minūtē pēc Kērtisa Džounsa un Kodija Gakpo precīzajiem sitieniem "Liverpool" izvirzījās vadībā ar 3:1, uz ko 81.minūtē ar gūtiem vārtiem atbildēja Svens Botmans, vienus vārtus viesiem atgūstot.

Punktu mačam ar realizētu 11 metru soda sitienu spēles 86.minūtē pielika Salāhs, gūdams savus otros vārtus spēlē un 14.reizi precīzs būdams sezonā, šajā rādītājā panākot līdzšinējo līderi Ērlingu Holanu no Mančestras "City" vienības.

Ņūkāslas komandai šis bija trešais zaudējums pēc kārtas un piektā neveiksme pēdējās sešās premjerlīgas spēlēs, kas vienībai ar 29 punktiem 20 mačos licis noslīdēt līdz devītajai pozīcijai.

Pēc panākuma "Liverpool" ar 45 punktiem 20 mačos nostiprinājās premjerlīgas kopvērtējuma vadībā. Otrie ar 42 punktiem ir Birmingemas "Aston Villa" futbolisti, trešie ar 40 punktiem 19 mačos ir čempioni Mančestras "City", bet četrinieku ar 40 punktiem 20 spēlēs noslēdz Londonas "Arsenal".

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Balcers: NHL no tevis rezultātu prasa katru dienu

Nacionālā hokeja līga ir bizness, tur no spēlētājiem rezultātu prasa katru dienu. Ja sanāk garāki tukšie posmi, uzreiz notiek rūpīga analīze, plašā intervijā Sporta Avīzes aprīļa numurā pastāstīja L...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi