Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +10 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Mavericks īpašnieks Kjūbans neplāno tuvākajā laikā atsākt kluba treniņus

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) vienības Dalasas Mavericks īpašnieks Marks Kjūbans neplāno tuvākajā laikā atsākt kluba treniņus, jo koronavīrusa dēļ nevar nodrošināt iesaistīto veselību.

Jau ziņots, ka NBA spēlētāji piektdien drīkstēs sākt individuālos treniņus klubu telpās vietās, kur štata un pašvaldību vadība ir atvieglojusi koronavīrusa epidēmijas izraisītos ierobežojumus.

Latvijas basketbola zvaigznes Kristapa Porziņģa pārstāvētā kluba Dalasas Mavericks īpašnieks Kjūbans par šādu iespēju ir noskaņots pesimistiski.

"Acīmredzami problēma ir tā, ka tāpēc, ka mēs nevaram pārbaudīt cilvēkus, mēs nevaram pārliecināties, ka viss ir droši, neatkarīgi no tā, vai viņi ir basketbolisti vai kāds cits no komandas," uz ierobežotajām spēlētāju un personāla testēšanas iespējām par koronavīrusa klātbūtni organismā norāda Kjūbans.

"Kaut arī mēs varam mēģināt veikt dažāda veida piesardzības pasākumus, tas vienkārši nav tā vērts, it īpaši, ja mūsu puiši saglabā sportisko formu un dodas ārā, lai izdarītu metienus āra grozos un trenējas dažādos iespējamajos veidos. Tāpēc es nedomāju, ka risks ir tā vērts."

Jau iepriekš Mavericks īpašnieks izteicās, ka iestāsies par sezonas atsākšanu bez faniem, bet ar nosacījumu, ka veselības riskiem netiks pakļautas iesaistītās personas, tostarp spēlētāji un personāls.

NBA par sezonas pārtraukumu 11.martā paziņoja pēc tam, kad saslimšana ar Covid-19 tika konstatēta Jūtas Jazz spēlētājam Rūdijam Gobēram.

Pēdējo reizi pilna NBA sezona netika aizvadīta 2011./2012.gada sezonā, jo līga un spēlētāju asociācija nespēja vienoties par koplīgumu. Togad pirmie dueļi tika aizvadīti ap Ziemassvētku laiku, bet kopumā sezona sastāvēja no 66 spēlēm.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi