Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +1 °C
Daļēji saulains
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Mavericks NBA jauno sezonu Ziemassvētkos iesāks pret čempioni Lakers

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komanda Dalasas Mavericks savu pirmo spēli jaunajā sezonā Ziemassvētkos aizvadīs pret čempioni Losandželosas Lakers, ziņo ESPN.

Jau iepriekš NBA paziņoja, ka pirmā oficiālā sezonas spēle notiks 22.decembrī, bet no 11. līdz 19.decembrim paredzētas pārbaudes spēles.

Zināms, ka Ziemassvētku centrālā spēle būs starp "Lakers" un "Mavericks", ESPN ziņo, ka laukumā dosies arī Ņuorleānas "Pelicans" - Miami "Heat". "Pelicans" arī pērn Ziemassvētkos aizvadīja spēli, taču debitants Zaions Viljamsons to izlaida traumas dēļ.

Droši var apgalvot, ka Kristaps Porziņģis Ziemassvētkos laukumā nedosies. Viņš pats, galvenais treneris Riks Kārlails un arī komandas vadība iepriekš paudusi ticību, ka basketbolists laukumā varētu atgriezties janvārī.

Tāpat Ziemassvētku vakarā laukumā dosies Rodiona Kuruca pārstāvētā Bruklinas "Nets", kuras ierindā pirmo reizi kopā varētu spēlēt Kairijs Ērvings un Kevins Durents. "Nets" pirmā spēle gaidāma pret Bostonas "Celtics".

Svētkus skatītājiem sagādās arī Goldensteitas "Warriors" un Milvoki "Bucks" duelis, kurā gan nebūs redzams "Warriors" viens no līderiem Klejs Tompsons, jo viņš šajā starpsezonā savainoja ahileja cīpslu. Viņam pēc operācijas būs jāizlaiž visa sezona.

Dienas noslēdzošajā mačā savā starpā tiksies Losandželosas "Clippers" un Denveras "Nuggets". Abas komandas iepriekš tikās arī izslēgšanas spēļu pirmajā kārtā, kurā "Nuggets" negaidīti no 1-3 sērijā atspēlējās un sasniedza nākamo kārtu.

Jau ziņots, ka 12.decembrī "Mavericks" pārbaudes mačā tiksies ar "Bucks", bet 13.decembrī savstarpēju spēli aizvadīs "Nets" un Vašingtonas "Wizards", kurā spēlē Dāvis Bertāns.

Aizvadītās sezonas noslēguma fāze norisinājās "Disney's ESPN Wide World of Sports Complex" telpās Orlando. Sezonas pēdējais mačs notika 11.oktobrī, kad Losandželosas "Lakers" finālsērijā nodrošināja 4-2 uzvaru pār Maiami "Heat".

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi