Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Rīgas 3x3 basketbolisti trijatā sasniedz pusfinālu Dubaijā

Rīgas 3x3 basketbola komanda ceturtdien Apvienoto Arābu Emirātu pilsētā Dubaijā piedzīvoja zaudējumu Starptautiskās Basketbola federācijas (FIBA) rīkotā Dubai Expo Super Quest turnīra pusfinālā.

Olimpiskie čempioni, kuru sastāvā šoreiz ir Nauris Miezis, Agnis Čavars un Artūrs Strēlnieks un kuri izlikti ar otro numuru, pusfinālā ar 12:22 atzina Varšavas "Lotto" vienības no Polijas, kura sacensībās izsēta ar astoto numuru, pārākumu.

Lai gan spēle sākās ar precīzu Čavara tālmetienu, Polijas basketbolisti pēc spēlētām 40 sekundēm pārņēma vadības grožus savās rokās - 3:2.

Čavars vēl rezultātu izlīdzināja (3:3), taču pēc Pžemislava Zamojska viena punkta metiena pretinieki panāca 8:4 pārsvaru.

Pēc Mieža tālmetiena un Čavara diviem gūtiem groziem "Rīga" trešās minūtes beigās vēlreiz panāca neizšķirtu - 8:8, taču turpinājumā poļi svinēja pārliecinošu uzvaru, divas minūtes un 47 sekundes pirms spēles laika beigām Zamojskim ar tālmetienu panākot 22:12.

Čavars guva deviņus punktus, Miezis - trīs punktus, bet Krūmiņš palika bez gūtiem punktiem.

Uzvarētāju komandā 11 punktus guva Zamojskis, kurš realizēja piecus tālmetienus, bet sešus punktus ar divpunktu metieniem sakrāja Šimons Rduhs.

Finālā "Lotto" pagarinājumā ar 19:21 piekāpās Beļģijas vienībai "Antwerp", kas pusfinālā arī pagarinājumā ar 23:20 pieveica turnīra pirmo numuru Novisadas "Liman Huishan NE" no Serbijas.

Finālā Polijas vienības labā 11 punktus guva Rduhs, bet uzvarētājiem pa astoņiem punktiem guva Tibo Ferforts un Kaspars Augustijnens.

Jau ziņots, ka pirmajā cīņā "Rīga" ar 21:17 pieveica Sebu "Chooks" no Filipīnām, kura izsēta ar septīto numuru.

Miezis guva 12 punktus, iemetot trīs tālmetienus, piecus punktus guva Čavars un četrus - Strēlnieks, kuri abi pa divām reizēm realizēja tālmetienus.

Pretiniekiem astoņus punktus guva Marks Tallo.

Otrajā spēlē "Rīga" ar 21:20 pieveica "Antwerp" no Beļģijas, bet trešajā ar 21:11 sagrāva ASV vienību "Chicago", kura sacensībās startē ar sesto numuru.

Spēlē ar ASV vienību Strēlnieks guva 11 punktus, realizējot četrus tālmetienus, Mieža kontā seši un Čavara - četri punkti.

Pretiniekiem sešus punktus guva Aizeja Vilkersons.

Īpaši "Expo" pasaules izstādei veltītais turnīrs norisinās ar astoņu komandu līdzdalību.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi