Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +3 °C
Apmācies
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

VEF Rīga paraksta līgumu ar NBA G līgā pieredzi guvušo Kaizeru

Latvijas čempionvienība VEF Rīga piektdien savu sastāvu papildināja ar uzbrucēju Maiklu Kaizeru, kurš iepriekš savas prasmes slīpējis Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) attīstības jeb G līgā, vēsta klubs.

206 centimetrus garais uzbrucējs Kaizers aizvadīto sezonu pavadīja NBA G līgā Orlando "Magic" fārmklubā Leiklendas "Magic", kurā vidēji spēlē guva deviņus punktus, savāca sešas bumbas zem groziem un bloķēja 1,7 pretinieku metienus.

2018./2019.gada sezonā 28 gadus vecais Kaizers spēlēja Grieķijas līgas komandā Saloniku "Aris", kur atlētiskais uzbrucējs izcēlās ar caurmērā 5,8 punktiem un 3,8 atlēkušajām bumbām. Gadu iepriekš citas Grieķijas līgas komandas "Kymis" sastāvā kļuva par Grieķijas līgas labāko metienu bloķētāju ar vidēji spēlē 1,8 bloķētiem metieniem.

Iepriekš basketbolists spēlējis arī Kiprā "Enosis Neon Paralimni" sastāvā, vidēji gūstot 13,4 punktus, savācot 13 bumbas zem groziem un bloķējot 2,6 pretinieku metienus.

Tāpat savas karjeras laikā Kaizers spēlējis Kanādā, citās NBA G līgas komandās, kā arī izmēģinājis spēkus NBA vasaras līgā un bijis Toronto "Raptors" sastāvā 2015./2016.gada pirmssezonā.

No 2011. līdz 2015.gadam spēlētājs četrus gadus pavadīja Nacionālajā koledžu sporta asociācijā (NCAA), spēlējot Luiziānas "Tech" sastāvā, kur labākajā sezonā vidēji guva 8,7 punktus, izcīnīja sešas atlēkušās bumbas un bloķēja 2,8 metienus.

Iepriekš komandas sastāvs tika papildināts ar latviešu basketbolistiem Aigaru Šķēli, Arti Ati, Mārci Vītolu, Verneru Kohu, Emīlu Krūmiņu, Pēteri Salmiņu, Kristeru Zoriku un Arnoldu Helmani, kā arī leģionāriem Aleksandru Madsenu un Kailu Almenu.

Rīdzinieki aizvadītajā sezonā tika pasludināti par Latvijas čempionāta uzvarētājiem, bet FIBA Čempionu līgā "vefiņš" pēc vienas uzvaras cieta 13 zaudējumus un nekvalificējās izslēgšanas turnīram.

Rīgas klubs arī nākamajā sezonā spēlēs Čempionu līgā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi