Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +24 °C
Skaidrs
Sestdiena, 18. maijs
Inese, Inesis, Ēriks

VEF Rīga Sanktpēterburgā pārliecinoši piekāpjas Zeņit

Latvijas vicečempioni basketbolā VEF Rīga Eiropas kausa izcīņas pirmā posma trešajā mačā izbraukumā trešdien ar rezultātu 70:84 (17:23, 20:28, 10:19, 23:14) zaudēja Krievijas komandai Sanktpēterburgas Zeņit, kas turnīrā iepriekš cīnījās bez uzvarām.Amerikānis Džeralds Robinsons VEF Rīga komandas labā guva 17 punktus, 14 no tiem iekrājot jau pirmajā puslaikā, bet bet otrais rezultatīvākais komandā ar 14 punktiem bija Mareks Mejeris.

Mača ievadā vadībā pabija abas komandas, bet pēc piecām ar pusi nospēlētām minūtēm rezultāts bija neizšķirts 13:13. Pirmās ceturtdaļas beigas daudz sekmīgāk aizvadīja laukuma saimnieki, iekrājot sešu punktu pārsvaru, bet otrās ceturtdaļas pirmajā minūtē Zeņit pārsvars sasniedza desmit punktus - 27:17. Rīdzinieki spēja pietuvoties līdz sešu punktu atstatumam, bet laukuma saimnieki uz to atbildēja ar 9:0 izrāvienu, kas komandai deva vadību ar 36:21.Turpinājumā Zeņit komandas pārsvars bija nemainīgi stabils, puslaika pārtraukumā _VEF Rīga _pārstāvjiem dodoties ar 14 punktu deficītu.Trešajā ceturtdaļā VEF Rīga pie punktiem netika pirmo sešu minūšu garumā, šajā laikā Zeņit basketbolistiem izveidojot jau 27 punktu pārsvaru. Pēc šī pavērsiena rīdzinieki cīņā par uzvaru vairs neatgriezās, netiekot tuvāk par 19 punktu atstatumu. Atpalicību Latvijas kluba pārstāvjiem nedaudz izdevās samazināt vien mača pēdējās divās minūtēs.Zeņit vienība šajā vasarā tika pārformēta uz Ļubercu Triumf kluba bāzes. Iepriekš Sanktpēterburgas vīriešu basketbolu pārstāvēja Spartak komanda, kuru iepriekšējā sezonā vadīja latvieši Gundars Vētra un Mārtiņš Zībarts, taču pēc pagājušās sezonas klubs tika izformēts.Citviet šajā grupā trešdien Stambulas Bešiktaš basketbolisti no Turcijas uzņem Krievijas vienību Maskavas apgabala Himki, bet Ungārijas klubs Solnokas Olaj KK savā laukumā tiekas ar Ļubļanas Union Olimpija no Slovēnijas.Iepriekš turnīrā rīdzinieki ar 65:94 izbraukumā piedzīvoja sagrāvi pret_ Himki _komandu, bet vēlāk savā laukumā ar 71:61 apspēlēja Olaj KK.D apakšgrupā pašlaik divas uzvaras ir Himki komandai, bet pārējās vienības iekrājušās pa vienam panākumam.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vītoliņš: Mums vairs nav ko zaudēt

Latvijas hokeja izlases noskaņojums pirms spēles ar Zviedrijas komandu ir kaujiniecisks, piektdien pēc treniņa sarunā ar žurnālistiem sacīja komandas galvenais treneris Harijs Vītoliņš.

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi