Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +6 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 25. aprīlis
Līksma, Bārbala

Wizards treneris par Pasečņiku: Viņš bija iespaidīgs

Pēc Latvijas basketbolista Anžeja Pasečņika debijas Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) atzinīgus vārdus par viņa iespējām progresēt ASV galvaspilsētas laikrakstam The Washington Post pauda Wizards vienības galvenais treneris Skots Brukss.

Jau ziņots, ka savā debijā NBA Pasečņiks izcēlās ar deviņiem punktiem un astoņām atlēkušajām bumbām, kamēr Dāvis Bertāns guva 26 punktus, viņu pārstāvētajai Vašingtonas Wizards mājās ar 109:110 (27:23, 31:29, 27:21, 13:25, 11:12) pagarinājumā zaudējot Čikāgas Bulls.

Pasečņiks tikai iepriekšējā dienā bija parakstījis divvirzienu līgumu ar Wizards un jau nākamajā devās laukumā NBA mačā kā rezerves centra spēlētājs.

"Tieši laikā," Latvijas basketbolists jokoja sarunā ar The Washington Post pēc pievienošanās 17 vīru lielajai komandai tieši pirms tam, kad komanda izdalīja dāvanas. "Tas ir bijis garš ceļš. Šie divi gadi (tos 2017.gadā Orlando Magic ar 25.numuru draftētais basketbolists pavadīja Eiropā, spēlējot Eirolīgā), ko esmu gatavojies NBA, ir pavadīti ar domu, ka pēc šīs sezonas došos uz NBA, pēc nākamās sezonas došos, bet nekas nenotika. Tāpēc tie ir bijuši trīs smagi gadi, taču beidzot esmu šeit un esmu gatavs spēlēt šovakar."

"Viņš bija iespaidīgs," pēc spēles teica Vašingtonas vienības galvenais treneris Skots Brukss. "Viņš ir garš ar labu roku darbību. Viņš zina, kā spēlēt, labi piespēlē, labi lasa spēli, un viņš noteikti progresēs."

Pirmoreiz laukumā viena kluba sastāvā NBA spēlē esot diviem latviešiem, arī Dāvis Bertāns aizvadīja teicamu spēli, atkārtojot savu rekordu ar septiņiem iemestiem tālmetieniem.

"Mēs noteikti nevarējām nospēlēt vēl labāk, kā to darījām otrajā puslaikā, ar ātrām piespēlēm uzbrukumā meklējot brīvos cilvēkus," pēc mača The Washington Post teica Bertāns. "Tai pašā laikā pēc tam, kad biju iemetis pirmos sešus tālmetienus, [Bulls] noteikti pievērsa man daudz vairāk uzmanības. Un es lielāko daļu atlikušā spēles laika biju nosegts."

Nākamais mačs latviešu pārstāvētajai komandai būs piektdien izbraukumā ar čempionvienību Toronto Raptors.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Nebaidīties izaicinājuma

Sesks: "Pašreizējā situācijā būtu neprātīgi izvirzīt mērķus rezultātu ziņā".

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi