Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +1 °C
Apmācies
Sestdiena, 20. aprīlis
Mirta, Ziedīte

Amerikānis Kriss Steipls izcīna uzvaru Ghetto Kings of Air sacensībās

Otrdienas, 11.jūlija, uzvaru pasaules čempionātā bumbas triekšanā grozā no augšas Ghetto Kings of Air izcīnīja Kriss Steipls no ASV.

"Man palīdzēja uzvarēt mana snieguma konsistence – es netērēju lieki laiku un pieturējos pie sava stila," pēc uzvaras konkursā atzina Steipls. Neraugoties uz panākumiem sacensībās, viņš savu māku mest bumbu grozā no augšas vairs nepilnveidojot katru dienu – tā viņš darījis agrāk, bet šobrīd treniņos vairākas reizes nedēļā viņš lielākoties laiku velta savu metienu tehnikas izkopšanai, atzina sportists.

Par uzvaru Ghetto Kings of Air sacensībās cīnījās pasaules labākie dankeri - kanādietis Džordans Kilganons, vairāki ASV dzīvojošie sportisti - Kriss Steipls no Losandželosas, Džordans Sazerlends, Gijs Dipuī, kurš ir otrās sezonas The Dunk King uzvarētājs, Kristofers Džons, Vadims Paddubčenko no Ukrainas, Areks Pržibilskis un Pīters Grabo no Polijas, Zvaigžņu spēles danku konkursa uzvarētājs Ģedimins Žitlinsks no Lietuvas. Latviju sacensībās pārstāvēja pašmāju dankeris Ivars Rihards Žvīgurs.

Sportistu sniegumu vērtēja tūkstošiem skatītāju, kā arī žūrija – basketbolists Andris Biedriņš, Latvijas izlases spēlētāji Anžejs Pasečņiks un Jānis Blūms, bijušais Jūtas Jazz spēlētājs un pašreizējais Krievijas basketbola federācijas prezidents Andrejs Kiriļenko un Latvijas Basketbola savienības prezidents Valdis Voins.

Pirmajā kārtā piedalījās visi sacensību dalībnieki, no kuriem pusfinālā iekļuva seši sportisti – Steipls, Kilganons, Dipuī, Pržibiļskis, Sazerlends un Paddubčenko, atstājot vienīgo pašmāju dankeri Žvīguru "aiz borta", kā arī rokas traumas dēļ pietiekamu punktu skaitu nesavāca arī pērnā gada sacensību uzvarētājs Kilganons.

Finālā cīņu turpināja trīs dalībnieki – Steipls, Dipuī un Sazerlends. Pirmajā kārtā līderos izvirzījās Dipuī, kura sniegumu trīs žūrijas pārstāvji novērtēja jau ar augstāko vērtējumu - 13 punktiem, un vēl divi žūrijas pārstāvji viņam dāvāja pa desmit punktiem. Savukārt otrajā kārtā, kad uz sacensību laukuma tika izvesta automašīna, pār kuru turpināja dankot sportisti, izcilu sniegumu demonstrēja Steipls.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi