Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +17 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 2. maijs
Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds

Baško-Melnbārde iekrāj double-double FIBA Eirolīgas spēlē, komandai zaudējums

Zaudējumus FIBA Eirolīgas grupu turnīra spēlēs trešdien piedzīvoja latviešu basketbolistu Guntas Baško-Melnbārdes un Ievas Krastiņas pārstāvētās komandas, pirmajai no viņām izceļoties ar "double-double".Baško-Melnbārdes pārstāvētā Francijas komanda Monpeljē "Lattes" B apakšgrupas cīņā ar 55:73 (20:27, 12:20, 15:9, 8:17) savā laukumā piekāpās Turcijas klubam Stambulas "Fenerbahce".

Latviete laukumā pavadīja 32 minūtes, kas bija lielākais spēles laiks komandā, gūstot 13 punktus un kļūstot par vienības otro rezultatīvāko spēlētāju. Viņa realizēja trīs no četriem divpunktu metieniem, vienu no trim tālmetieniem un četrus no sešiem soda metieniem.Tāpat Baško-Melnbārde iekrāja desmit atlēkušās bumbas, kas bija labākais rādītājs komandā, veica divas rezultatīvas piespēles, pieļāva četras kļūdas, saņēma divas piezīmes un izprovocēja četrus noteikumu pārkāpumus.Ar divām uzvarām četrās spēlēs "Lattes" komanda B apakšgrupā ieņem ceturto vietu, bet pozīciju augstāk ar tādu pašu uzvaru un zaudējumu attiecību atrodas Zanes Tamanes pārstāvētā Polijas čempionvienība Krakovas "Wisla Can-Pack".Citviet Viļņas "Kibirkštis-VIČI" komanda no Lietuvas ar Krastiņu ierindā C grupas cīņā ar 55:68 (8:29, 12:12, 16:15, 19:12) savā laukumā zaudēja Krievijas klubam Vidnojes "Sparta&K".Krastiņa šoreiz laukumā pabija 27 minūtes un guva piecus punktus, raidot grozā vienu no trim tālmetieniem un divus no četriem soda metieniem. Neprecīzi bija visi trīs latvietes veiktie divpunktu metieni.Tāpat Krastiņa tika pie divām atlēkušajām bumbām, vienas rezultatīvas piespēles, vienas piezīmes un trim izprovocētiem noteikumu pārkāpumiem.Viļņas klubs ar divām uzvarām četrās spēlēs C apakšgrupā pašlaik ieņem trešo vietu.Kā ziņots, Anete Jēkabsone-Žogota trešdien guva 12 punktus FIBA, palīdzot sacensību čempionvienībai Jekaterinburgas UGMK no Krievijas turpināt cīnīties bez zaudējumiem. Aizvadītajā mačā Eiropas spēcīgākā komanda ar rezultātu 82:45 (18:11, 19:16, 25:9, 20:9) savā laukumā pieveica divkārtējās Eiropas kausa ieguvējas Kajseri "Kaski" no Turcijas. Līdz ar to UGMK komanda FIBA Eirolīgas mačos zaudējumus nav cietusi kopš janvāra.A apakšgrupas kopvērtējumā UGMK ar četrām uzvarām četrās spēlēs atrodas pirmajā vietā, bet bez zaudējumiem joprojām cīnās arī Itālijas komanda Skio "Beretta Famila".Pirmajā posmā 20 klubi līdz nākamā gada februārim izspēlēs divu apļu turnīru. Izslēgšanas spēlēm kvalificēsies katras grupas četras labākās komandas un divas labākās piekto vietu ieguvējas. Savukārt, ja finālturnīra rīkotāja, kas šosezon atkal būs UGMK, iekļūs izslēgšanas cīņās, tām kvalificēsies visas piekto vietu īpašnieces.Astotdaļfinālu spēles līdz divām uzvarām notiks 11. un 14.martā, kā arī vajadzības gadījumā 19.martā. Pāri tiks sadalīti atbilstoši regulārās sezonas rangam un ņemot vērā finālturnīra rīkotājas rezultātus. Savukārt finālsacensības ar astoņu komandu līdzdalību risināsies no 7. līdz 13.aprīlim.Finālsacensības Jekaterinburgā norisinājās arī pagājušajā sezonā, kad tajās triumfēja mājinieces UMGK.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Gudļevskis ceturtdien pievienosies Latvijas izlasei

Vārtsargs Kristers Gudļevskis papildinās Latvijas vīriešu hokeja izlases rindas ceturtdien, bet no trešdienas kopā ar valstsvienību vairs netrenējas vārtsargs Ivars Punnenovs un uzbrucējs Toms Anders...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi