Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +8 °C
Daļēji apmācies
Ceturtdiena, 18. aprīlis
Laura, Jadviga

Bertāns gūst 15 punktus un palīdz EA7 Emporio Armani triumfēt Itālijas čempionātā

Latvijas basketbolista Daira Bertāna pārstāvētā Milānas EA7 Emporio Armani vienība piektdien triumfēja Itālijas A sērijas čempionāta finālsērijā pret cita latvieša Ojāra Siliņa pārstāvēto Trento Dolomiti Energia.

Milānas komanda piektdien viesos ar rezultātu 96:71 (25:20, 23:13, 18:23, 30:15) apspēlēja Dolomiti Energia un triumfēja sērijā līdz vienas komandas četrām uzvarām.

EA7 Emporio Armani nepieciešamo atrāvienu veica jau pirmā puslaika laikā, kad rezultāts vēstīja 48:33. Viesiem pārsvaru izdevās saglabāt un arī palielināt spēles turpinājumā, gūstot panākumu un triumfējot turnīrā.

Bertāns spēlēja 26 minūtes, kuru laikā realizēja četrus no septiņiem tālmetieniem un trīs no trīs "sodiņiem", taču neizpildīja nevienu divpunktu metienu. Tāpat viņš izcīnīja vienu atlēkušo bumbu, atdeva vienu rezultatīvu piespēli un nopelnīja trīs piezīmes, kas viņam deva 13 efektivitātes rādītāja punktus.

Tikmēr Siliņš spēlēja 33 minūtes un izcēlās ar diviem punktiem, trāpot vienīgo divpunktu metienu. Latvijas basketbolists aizmeta garām visus piecus tālmetienus, kā arī sakrāja vienu atlēkušo bumbu. Latvietis vienreiz pārtvēra bumbu aizsardzībā un spēli pabeidza ar mīnus vienu efektivitātes punktu.

Uzvarētājiem rezultatīvākais ar 21 punktu bija Endrjū Gaudloks, kamēr Dolomiti Energia komandā 15 punktus sameta Dominiks Satons.

Jau ziņots, ka sērijas pirmajos divos mačos savā laukumā uzvarēja EA7 Emporio Armani, gūstot panākumus ar 98:85 un 90:80, bet nākamajās divās spēlēs Trento komanda mājās bija pārāka ar 72:65 un 77:74. Savukārt piektajā mačā Milānas klubs guva minimālu uzvaru ar rezultātu 91:90.

Jau ziņots, ka pirms tam ceturtdaļfinālā EA7 Emporio Armani ar 3-0 apspēlēja Kantu Red October, bet Dolomiti Energia ar 3-1 uzveica Avelīno Sidigas.

Savukārt pusfinālā Milānas klubs ar 3-1 pārspēja Brešas Germani Basket vienību, kamēr Trento komandas basketbolisti ar 3-1 uzveica pagājušās sezonas čempioni Venēcijas Umana Reyer.

Pērn Itālijas čempionāta finālā Trento komanda sērijā ar 2-4 zaudēja Umana Reyer basketbolistiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Komanda pāri zvaigznēm

Porziņģis un Celtics NBA izslēgšanas turnīru sāks no labākās pozīcijas.

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi