Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +5 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 18. aprīlis
Laura, Jadviga

Bertāns un vēl pieci Wizards spēlētāji atrodas pašizolācijā

Dāvis Bertāns ir viens no sešiem Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Vašingtonas Wizards spēlētājiem, kuri Covid-19 protokola dēļ nevar piedalīties vienības treniņos un spēlēs.

Laikraksts The Washington Post šonedēļ ziņoja par kopumā astoņiem Covid-19 gadījumiem komandā, no kuriem septiņi ir spēlētāju vidū. Ievērojot NBA drošības un veselības protokolu, Wizards joprojām nevar nokomplektēt sastāvu ar astoņiem spēlētājiem, lai varētu aizvadīt spēli.

Covid-19 protokols šobrīd liedz piedalīties nodarbībās un mačos Bertānam, Deni Avdijam, Trojam Braunam junioram, Rui Hačimuram, Išam Smitam un Moricam Vāgneram. Tikmēr kreisās kājas augšstilba muskuļa traumu dziedē Rasels Vestbruks, bet kreisās kājas ceļgala krustenisko saišu plīsuma dēļ sezona beigusies Tomasam Braientam.

Trešdien Wizards komandai tika ļauts aizvadīt pirmo treniņu, taču tika atcelta piektdien paredzētā cīņa viesos pret Milvoki Bucks.

Covid-19 uzliesmojuma dēļ atceltas jau sešas Wizards spēles un basketbolisti laukumā nav devušies teju divas nedēļas. ASV galvaspilsētas komandai nākamā spēle paredzēta svētdien izbraukumā pret Bertāna iepriekš pārstāvēto Sanantonio Spurs.

Wizards ar trīs uzvarām 11 spēlēs ieņem priekšpēdējo vietu starp 15 Austrumu konferences komandām. Pārējās vienības aizvadījušas 13-16 spēles.

Sezonas pirmo mēnesi komandas sastāvā bija arī latviešu centra spēlētājs Anžejs Pasečņiks, taču pagājušajā nedēļā Wizards atbrīvoja viņu no sastāva. 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi