Laika ziņas
Šodien
Migla
Trešdiena, 23. oktobris
Daina, Dainida, Dainis

Bez Biedriņa spēlējošie Warriors izlīdzina play-off sēriju pret Denveras Nuggets

Latviešu centra Andra Biedriņa pārstāvētā NBA komanda Goldensteitas Warriors otrdien viesos ar 131:117 uzveica spēcīgo Denveras Nuggets vienību Rietumu konferences ceturtdaļfināla otrajā mačā, tādējādi izlīdzinot rezultātu sērijā līdz četrām uzvarām - 1:1. Latvietis spēlei bija pieteikts, taču laukumā nedevās.

Jau pirmajā puslaikā Warriors bija guvuši 61 punktu, bet Nuggets atbildēja ar 53. Warriors teicami aizvadīja arī trešo ceturtdaļu (35:27) un atlikušajās 12 minūtēs par uzvaru mājiniekiem vairs pacīnīties neļāva - 131:117. Pirmajā sērijas spēlē ar 97:95 pēdējās sekundēs pārāki izrādījās  Nuggets, līdz ar to sērijā nu ir neizšķirts 1:1. Piektdien un svētdien sērija turpināsies Warriors laukumā. 

Četri no pieciem Warriors sākumsastāva basketbolistiem guva vismaz 21 punktu - 30 punkti un 13 piespēles Stīvenam Karijam, 26 punkti Džaretam Džekam, bet Harisons Bērnss un Klejs Tomsons pievienoja, attiecīgi, 24 un 21. Nuggets labā pa 19 punktiem Tajam Lousonam (+12 atlēkušās) un Korijam Brīveram. 

Goldensteitas klubs play-off spēlē pirmo reizi kopš 2007.gada, bet pirms tam izslēgšanas cīņās nebija piedalījies kopš 1994.gada.

Citos mačos 2:0 sērijā ar Milvoki Bucks panāca pašreizējie čempioni Maiami Heat, kuri savā laukumā atkārtoti bija pārāki ar 98:86. Savukārt Ņujorkas Knicks ar 87:71 uzveica Bostonas Celtics, arīdzan izcīnot otro uzvaru divās spēlēs.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi