Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Biedriņam 16 punkti Knicks rekordiem bagātajā spēlē

Latvijas basketbolists Andris Biedriņš guva 16 punktus, tomēr tas neglāba Goldensteitas Warriors vienību no zaudējuma Nacionālās Basketbola asociācijas (NBA) čempionāta spēlē pret Ņujorkas Knicks (125:138). Šis Warriors bija sestais zaudējums pēc kārtas.

Spēle zīmīga ar neparasti augsto rezultativitāti. Visā spēlē kopumā tika gūti 263 (!) punkti, turklāt ļoti lieli rezultāti tika sasniegti trijās no četrām ceturtdaļām. Visvairāk - 88 (!) punkti - tika gūti pēdējā ceturtdaļā, kurā Warriors uzvarēja ar 47:41. Pirmajā ceturtdaļā pārāki ar 39:3 bija Knicks, bet nākamajā ņujorkieši uzvarēja ar 43:31. Vienīgi trešajā ceturtdaļā rezultāts bija tikai 15:14 par labu Knicks.

Turklāt gūstot 82 punktus pirmajā puslaikā vien, Knicks sasniedza jaunu kluba rezultativitātes rekordu. Iepriekšējo komanda sasniedza 1979.gadā, kad puslaikā guva 81 punktu spēlē ar Kanzasitiju.

Savukārt Kriss Dahons izdarīja 22 rezultatīvas piespēles, tādējādi labojot Ričijam Gerinam 50 gadus (!) piederošo rekordu.

Trešo Knicks rekordu laboja Deivids Lī, kurš guva 37 punktus un izcīnīja 21 atlēkušo bumbu. Lī ir pirmais Knicks basketbolists kopš 1994.gada, kuram vienā spēlē izdevies gūt vismaz 30 punktus un izcīnīt 20 atlēkušās bumbas. Pirms 14 gadiem to iespēja kluba leģenda Patriks Īvnings, kurš guva 36 punktus un izcīnīja 21 atlēkušo bumbu.

Biedriņš izgāja laukumā komandas pamatsastāvā un nospēlēja nepilnas 30 minūtes. Viņš realizēja septiņus no 16 divpunktu metieniem un divus no pieciem soda metieniem, izcīnīja septiņas bumbas zem groziem, izdarīja trīs piespēles, pieļāva piecas kļūdas, trīs reizes pārtvēra bumbas, bloķēja vienu metienu un nopelnīja trīs piezīmes.

Korijs Madžete bija Warriors rezultatīvākais spēlētājs, viņš guva 32 punktus.

Knicks rindās rezultatīvs bija nesenais Warriors spēlētājs Els Haringtons, kurš guva 36 punktus un izcīnīja 12 atlēkušās bumbas.

Warriors līdzšinējās 17 spēlēs ir piedzīvojuši jau 12 zaudējumus.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Bļugers gūst vārtus un izkaujas ar Balinski uzvarā

Latvijas uzbrucējs Teodors Bļugers ceturtdien guva vārtus Nacionālās hokeja līgas (NHL) mačā, kurā viņa un Latvijas vārtsarga Artūra Šilova pārstāvētā Vankūveras Canucks komanda izcīnīja uzvaru. T...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi