Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Trešdiena, 15. maijs
Sofija, Taiga, Airita, Arita

Biedriņš: Nekur neesmu pazudis

Latviešu centra uzbrucējs Andris Biedriņš nedomā par atgriešanos profesionālajā basketbolā, žurnālam Kas Jauns atklāja pats spēlētājs.

Pašlaik 29 gadus vecais Biedriņš savu pēdējo spēli aizvadīja 2013.gadā, vēl pārstāvot Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) klubu Jūtas Jazz, no kā viņš vēlāk tika atbrīvots, bet kopš tās reizes informācijas par viņa gaitām bijis maz. Pagājušajā nedēļā viņš bija žūrijā Grīziņkalnā notikušajā Sprite Slam Dunk konkursā, pirmo reizi parādoties atklātākā sabiedrībā.

"Pazudis nekur neesmu. Vai atgriezīšos basketbolā? Vēl neko oficiāli neesmu teicis, jo pats nemaz īsti nezinu. Skatīšos pēc sajūtām, kā būs. Vēl gaidu brīdi, kad ļoti sagribēsies, kad pietrūks basketbola, un tad domāšu. Tagad bumbu mētāju mazāk, nu tā - šad un tad. Toties regulāri eju uz fitnesa zāli, lai uzturētu sevi formā," izteicās Biedriņš.

"Atpūšos, pavadu laiku kopā ar ģimeni. Ne par basketbolu, ne arī par kādu iespējamu biznesu neesmu domājis. Dzīvosim - redzēsim," piebilda Biedriņš.

Savā NBA karjerā Biedriņš 516 regulārā čempionāta spēlēs vidēji guvis 6,3 punktus un izcīnījis septiņas atlēkušās bumbas. Goldensteitas Warriors komanda latvieti 2004.gadā jauno spēlētāju draftā izvēlējās ar 11.numuru.

NBA karjera Biedriņam aprāvās pērn, kad Jūtas Jazz nolēma ar latvieti pārtraukt līgumu. Uz šo klubu viņš tika aizmainīts 2013.gada vasarā.

Biedriņš kļuva par otro NBA spēlējušo latvieti aiz Gundara Vētras, kurš to paveica pagājušā gadsimta deviņdesmito gadu sākumā. Tiesa, pēdējos gados NBA komandas draftējušas arī Dāvi Bertānu, Jāni Timmu un Kristapu Porziņģi.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi