Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Butauts pēc pusotra mēneša darba atbrīvots no Žalgira

Lietuvas Basketbola līgas klubs Kauņas Žalgiris atbrīvojis no darba komandas galveno treneri Ramūnu Butautu, kurš savulaik strādāja ar Rīgas ASK, liecina kluba mājas lapā publicētā informācija.Butauta atbrīvošana no amata skaidrota ar komandas vājajiem rezultātiem. Interesanti, ka savu roku pielikusi arī Latvijas basketbola skola - Žalgiris Baltijas līgas spēlē piedzīvoja negaidītu zaudējumu Ventspilī, bet Lietuvas līgā sensacionāli piekāpās Lietuvos rytas fārmklubam Viļņas Perlas, ko vada kādreizējais Latvijas izlases basketbolists Roberts Štelmahers.

Vēl Žalgiris basketbolisti ar diviem zaudējumiem pēc kārtas sākuši ULEB Eirolīgas TOP16 turnīru.Kopā ar Ramūnu Butautu atbrīvots arī Kauņas kluba sporta direktors Aļģirts Bražis. Šīs nedēļas Eirolīgas spēlē ar Malagas Unicaja komandu vadīs pagaidu treneri Dairus Maskoļūns un Gvidons Markevičs.Ramūs Butauts komandu vadīja tikai pusotru mēnesi, bet Bražis Žalgirī nostrādāja divus mēnešus.

Ramūns Butauts kļuva pazīstams pēc tam, kad veiksmīgi vadīja Lietuvas līgas klubu Šiauliai un šīs valsts junioru izlases. 2005.gadā lietuvietis kļuva par ASK Rīga galveno treneri, bet šo sezonu sāka Ukrainas klubā Donetsk, kas iekūlās finansiālās ķibelēs un teju bankrotēja. 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi