Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +11 °C
Apmācies
Svētdiena, 27. oktobris
Lilita, Irita, Ita

Čukste: Šodien primārais bija spēles rezultāts

TTT Rīga komandas galvenais treneris Ainārs Čukste pēc uzvaras FIBA Eirolīgas spēlē pār Venēcijas Umana Reyer (61:57) uzsvēra, ka primārais šajā cīņā bijis tās rezultāts. "Varbūt šis nebija pietiekami labs basketbols, tomēr primārais bija spēles rezultāts," viņš teica.

Viņš norādīja, ka komanda tika gatavota ļoti smagai cīņai. "Venēcijas klubs tradicionāli ļoti asi spēlē aizsardzībā un mums vajadzēja darīt to pašu, lai izjauktu pretiniecēm precizitāti metienos, kas viņām iepriekš vienmēr bijusi augsta," teica Čukste, piebilstot, ka ir "ļoti priecīgs par uzvaru cīņā pie groziem".

TTT Rīga rezultatīvākā spēlētāja Tatjana Troina uzsvēra, ka "šodien uzvarēja mūsu aizsardzība". "Uzbrukumā ne mēs, ne pretinieces nevarējām īsti iemest un mums labi izdevās tikai soda metieni. Uzvaru izšķīra mūsu spēle aizsardzībā," viņa teica.

Venēcijas kluba galvenais treneris Masimo Riga bija priecīgs par veiksmīgo spēli pret rīdzinieču līderi Esensu Kārsoni, taču izšķiroša nozīme uzvarai meklējama cīņā par atlēkušajām bumbām. "Mūsu komandai lielāko spēles daļu izdevās sekmīgi neitralizēt Kārsoni. Taču vēlos paslavēt pretinieces, kuras ļoti labi aizsargājās. Manuprāt, izšķiroša nozīme bija tām dažām atlēkušajām bumbām, kuras pie mūsu groza izcīnīja laukuma saimnieces," teica Riga.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi