Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +12 °C
Daļēji apmācies
Trešdiena, 23. oktobris
Daina, Dainida, Dainis

D'Antoni kļuvis par jauno Losandželosas Lakers komandas galveno treneri

Par jauno Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Losandželosas Lakers galveno treneri apstiprināts Maiks D'Antoni, vēsta Ziemeļamerikas mediji. Noprotams, ka ar 61 gadu veco speciālistu līgums noslēgts uz četriem gadiem.

Piektdien no vienības galvenā trenera posteņa tika atlaists Maiks Brauns, kura vadībā komanda jauno sezonu uzsāka ar vienu uzvaru piecās spēlēs un astoņām pēc kārtas piedzīvotām neveiksmēm pirmssezonas pārbaudes spēlēs. Komandas vadīšana pēc tam tika uzticēta Brauna līdzšinējam palīgam Bērnijam Bikerstefam, kura vadībā Lakers izcīnīja uzvaras sekojošajās divās spēlēs.

Brauns Lakers vadības grožus pārņēma 2011.gada vasarā. Iepriekš vienību vadīja pazīstamais Fils Džeksons, kura kontekstā plaši tika pieļauta iespējama atgriešanās komandā.

ESPN apgalvo, ka D'Antoni savus pienākumus varēs sākt pildīt šīs nedēļas gaitā. Viņam pēc ceļgala operācijas vēl jāsaņem ārstu atļauja.

Savukārt kāds informācijas avots ESPN atklājis, ka pats Džeksons bijis šokēts par Lakers vadības lēmumu uzticēt komandu D'Antoni. Slavenais speciālists esot bijis gatavs uzņemties vienības vadīšanu un pirmdien bija paredzējis ierasties Losandželosā.

D'Antoni pēdējā darba pieredze bija ar Ņujorkas Knicks komandu, kuru viņš vadīja no 2008.gada līdz šī gada martam. Pirms tam pazīstamais speciālists strādāja arī ar Denveras Nuggets, Portlendas Trail Blazers un Fīniksas Suns komandām, kā arī ar klubiem Itālijā.

Pagājušajā sezonā Lakers komanda nespēja pārvarēt Rietumu konferences pusfināla sēriju, kurā piekāpās vēlākajai finālistei Oklahomasitijas Thunder.

Pašlaik ar trim uzvarām astoņos mačos Lakers Rietumu konferences kopvērtējumā atrodas 11.pozīcijā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Jauni kopvērtējuma uzvarētāji Stirnu buka 11. sezonā

Populārā taku skriešanas seriāla “Stirnu buks” 11. sezonas gala iznākums bija ļoti interesants, jo kopvērtējumā gandrīz visās galvenajās distancēs - GARMIN Lūsis”, “VENDEN Stirnu buks” un “KARTE...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi